reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

Dla mnie dziwne jest to, że w środę nie miałam białka w moczu a w piątek już miałam i dla nich to jest nic niepokojącego.
Z puchnięciem to jest tak,że z nogami nie daję rady, nawet chodzić po mieszkaniu nie daje rady, tak mi stopy puchną, że zwyczajnie kuleje. Na twarzy też już spuchłam, ręce. Po nocy schodzą mi te obrzęki, ale to jest góra dwie/trzy godziny po przebudzeniu się i potem znów cała puchnę.

Pola dziewczyny mają rację. Trochę to podejrzane,sprawdź dokładniej tą klinikę.;-)

reklama
Mama bobaska nie wychodz jutro ze szpitala dopóki nie sprawdza wszystkiego, nie masz tam możliwości iść gdzieś prywatnie do polskiego giną? albo zadzwonić do jakiegoś w Polsce (jeśli masz jakiegoś zaufanego)

Mamo bobasa- Musisz wyjaśnić tą sprawę z białkiem w moczu.. Ja też bym nie wyszła ze szpitala jak by się mną nie zajeli.. Współczuję Ci bardzo tych opuchlizn..

Witajcie ja miałam mieć cesarke ze wzgledu złego położenia płodu bo miałam skierowanie 38 tyg ciązy położenie poprzeczne. I co się okazało po badaniu ginekologicznym na fotelu że jest obrócona główką w dół i zrobili mi tylko kontrolne ktg, i do domu.Czyli mała robi mamie psikusy i bedzie porod naturalny bo nie zapowiada się na cc. Nawet się ciesze bo spróbuję rodzić naturalnie a jak się nie uda to bedzie cc, ale to do szpitala dopiero się wybiorę jak odpłyną mi wody albo bedą skurcze.A to chociaż torbę sobie spakowałam i spokojnie bede czekać. Trzymam kciuki za rodzące iza dziewczyny leżące w szpitalu powodzenia!!

Tutaj bez skierowania od położnej żaden ginekolog się mną nie zajmię:no: to położna decyduje czy mam iść do lekarza czy nie. Jest polski prywatny ginekolog ale on jest bardziej od ciąż niechcianych czyt.od usuwania ciąż, więc jego omijam z daleka, bo i jego sprzęt na którym pracuję to jakiś żart. Żarty się skończyły i jutro normalnie nie wiem co zrobię jak mną się dokładniej nie zajmią.

Konwalia świetna wiadomość!! Córeczka się rozmyśliła;-)

Mamo bobasa, przykro mi, że nie do końca zajmują się Tobą tak jak powinni - naoglądałam się ostatnio jak byłam w szpitalu miałam sąsiadkę z zatruciem..

Konwalia super że dzieciątko się przkręciło.
Elifit jak się cieszysz to cieszę się i ja. Mam ten sam dylemat, też była cc bo się niunia nie umiała wbić w kanał. Ja mam to tylozgiecie i się boję że znowu się omeczymy a i tak wyjdzie cc, jak zaczną się skurcze wcześniej to czuję że wtedy dopiero decyzję podejmę.

reklama
mamo_bobasa, powiedź położnej, że bardzo mało sikasz, to ją powinno przestraszyć i da Ci może skierowanie do gin.

Do góry