reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

reklama
Hubson, jak nie bylam swiadoma kiedy to u mnie nastapi to tez zazdroscilam dziewczyna, ktore juz wiedzialy kiedy albo byly juz po. Dzisiaj jestem przerazona i musze oswoic sie z ta mysla.

Darunia będzie dobrze, trzymam kciuki

Katka a nie możesz się zapisać do innego lekarza?
Też trochę o tym myślę, bo nie wiem jak mam wytrzymac do 30 czerwca. Zwłaszcza, że jestem bez posiewu

Ostatnia edycja:
My tez już po wizycie. Młody zminił położenie i jest główką w dół. A tak die cieszyłam, że podjął za mnie decyzję sn czy cc. Teraz znów mam nad czym myśleć...

Zobacz załącznik 628924

Zdjęć buzi nie udało się ładnych zrobić.

Elifit, paciorkowiec to nie wyrok. Dostaniesz antybiotyk i wszystko bedzie dobrze! Jesli chcesz rodzic sn to po antybiotyku nie powinno byc przeciwwskazan.

Dziewczyny, juz po wizycie. W poniedzialek mam sie stawic w szpitalu, we wtorek cc.

Darunia, no to juz wiesz na czym stoisz :) we wtorek juz bedziesz miała dzieci przy sobie. Cudnie.

Piszecie, ze chcialybyscie wiedziec kiedy dokładnie maluchy sie urodzą, a ja chyba wręcz przeciwnie. Wówczas stres byłby jeszcze większy. Tez myślałam ze chciałabym wiedziec ale po mojej wizycie w szpitalu zmieniłam zdanie. Przerażała mnie myśl ze TO stanie sie za kilka godzin. No chyba ze mój stres wynikał z tego ze chcieli u mnie wywolac porod przed czasem....

Ja byłam dzis odebrac GBS. Wynik ujemny ale wiedziałam juz o tym bo w szpitalu mi tez robili badanie.
Przy okazji gin mnie zbadała i sie okazało ze w szpitalu ściemniali ze mam juz szyjke zgladzoną. Szyjka długa, z lekkim rozwarciem przy ujściu zewn.

reklama
Darunia, bedzie dobrze! To najlepszy tydzień na rodzenie bliźniąt. Za długo nie powinny być bo juz trochę ciasno mają. Super, że do 38tc udało ci sie dotrwać! Trzymam kciuki!

Elifit, ja też mam GBS, co prawda zaleczony. Ale jak się ma tą bakterię raz to podobno jest się nosicielem i trzeba podac antybiotyk przed porodem. Nie martw się, będzie dobrze!

Do góry