reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

reklama
Malgorzata, bellina wspolczucia.badz co badz to siada na psychike...

Jagodka boskie zdj ;) dobrze ze pozniej szybko wage wyrownala ;)

Gratuluje udanych wizyt ;)

Zdjęcie zrobione celowo, bo człowiek zapomina jaka malutka była. Ale tak serio to była masakra, obok bobasy o kilogram większe - baaardzo było widać różnicę, wyć mi się chciało jak na nią patrzyłam, nie ze wzruszenia, tylko zwykłego strachu, bo spadła do 2100 i nie mogła odbić:-( Paluszki jak zapałki, pieluchy jedynki o wiele za duże, wszystkie najmniejsze ubrania za duże, przecież ona nawet rowka na tyłku nie miała, bo nie miała pulchnych pośladków, między którymi powinien być. Nie miała siły ssać, traciła ciepło i jeszcze żółtaczka do tego.. Chwała Bogu, że taka zdrowa i silna dziewczynka z niej wyrosła.

Bellina mała modelka Ci rośnie;-)

Jeju chyba chodziło o pneumokoki... :-D mam jakaś dziurę w mózgu :-(

Nie wyobrażam sobie żeby mi go lekarz wyprosił. To nasza sprawa a nie lekarza. Ale spokojnie bo badanie ginekologiczne jest za parawanem więc partner nic nie widzi.

Jagodka Bosz ile przeżyłaś to twoje i najgorsze że żadnej przyczyny nie znaleźli. A czy problem z oczkami też ma od początku?

Katka o pneumo pewnie bo trzylatków szczepią.

No jak wzrost po tatusiu będzie i figura po babci to jak najbardziej mała modelka :)
Faktycznie kruszek okruszek z tej Twojej małej Jagódka. Najważniejsze, że zdrowa dziołszka z niej wyrosła. A jak tam Adaś z rośnięciem?

Bellina na tym etapie jeszcze można wróżyć z fusów, zobaczymy za kilka tygodni jak będzie dalej, póki co ma prawie 1,5kg.
Elifit, właściwie nie wiadomo, rozwijała się normalnie, nic nie wskazywało, że ma problemy ze wzrokiem, potem jedno oko przestało trzymać kurs i pocierała oczka, więc zgłosiliśmy się do okulisty.

Rotawirus to chyba jest do 6 tyg?
W każdym razie jakoś szybko trzeba się decydować.
Najgorsze ,że to szczepionka doustna. Znajomej dziecko wypluło i płaciła od razu podwójnie, za dwie dawki:crazy:

reklama
Witam sie i Ja:-) Po wizycie : szyjka długa zamknieta, badania ok, Oliwier ma ponad 2 kg i dr powiedziała ze bedzie długi i chudy :szok: . Stwierdziła to po badaniu , ma ok 48 cm :-) i ułożenie główkowką w dół czyli już gotowy :-)a i niby wsio ok bo Nicolka po urodzeniu ważyła 2860 a ja przybrałam 25 kg:szok::szok::szok: teraz jestem 15 na plusie heh .
Jagódko córeczka jak cukiereczek:tak: śliczna kruszynka .
Buziaczki

Ostatnia edycja:
Do góry