reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

ja zamiezram umowic sie z polozna ,dla swojego komfortu psychicznego,u nas to cos 400 zl i do kieszeni poloznej wedruje,umnawiam sie wczesneij i pzryjezdza do szpitala jak do niej zadzwonie,moja sisotra umawiala sie wczesniej a ta jej dawal juz czopki na skrocenie szyjki itp.szybko jej poszlo:)

wiem wiem ze sami uzcymy,Jagodka masz racje ale wole zaplacic niz trafic na wredna maupe :no:

ja nie myslalm o pobieraniu krwi pepowinowej...

szcepienia .....ehhh temat rzeka ....trudny barzdo......

bellina kciuki za wizyte

reklama
ja zamiezram umowic sie z polozna ,dla swojego komfortu psychicznego,u nas to cos 400 zl i do kieszeni poloznej wedruje,umnawiam sie wczesneij i pzryjezdza do szpitala jak do niej zadzwonie,moja sisotra umawiala sie wczesniej a ta jej dawal juz czopki na skrocenie szyjki itp.szybko jej poszlo:)

wiem wiem ze sami uzcymy,Jagodka masz racje ale wole zaplacic niz trafic na wredna maupe :no:

ja nie myslalm o pobieraniu krwi pepowinowej...

szcepienia .....ehhh temat rzeka ....trudny barzdo......

bellina kciuki za wizyte

sorka za glupie moze pytanie, ale chyba juz drugi raz nie pisze małpe tylko maupe...to jakies twoje powiedzonko? :rofl2:

Krew pępowinowa - za drogi temat.. Szczepienia temat rzeka, Klaudii nie szczepiłam na dodatkowe, Adasia też nie zamierzam, szczepiliśmy 5w1 teraz się zastanowię. Jeśli będzie mieć tak niską wagę urodzeniową jak siostra, to pokombinuję pewnie, żeby odroczyć szczepienia. Położna, tak jak mówiłam, od tego jest, żeby mi pomóc, taką pracę wybrała, za taką pracę każdy z podatników płaci, nie mam zamiaru nikomu płacić dodatkowo, pierwsze dziecko jakoś urodziłam, drugie też urodzę..

Ole szczepilam i teraz tez będę szczepic, na grypę tylko nie szczepie, bo uważam, ze bez sensu, moja siostra po szczepieniu chorowała bardziej niż bez. Krew pepowinowa, zastanawialiśmy sie przy Oli, ale właśnie po zglebieniu tematu doszliśmy do wniosku, ze jeszcze w zbyt eksperymentalnej fazie to wszystko jest i może sie okazać, ze jednak jest nie tak przechowywane i nie będzie można wykorzystać....

Wkii byl szczepiony na wszystko czyli podstawowe +pneumo+meningo,rota jeszcze wtedy nie bylo
Ole podstawowe skojarzone ,odwlekane w czasie zazwyczaj....

reklama
Ta ciąża to pikuś w porównaniu z tym co jeszcze przede mną... Tyle wyborów.
Co do położnej to myślę jak Jagódka i Makotka. Wybrałam szpital świadomie, kierując się również opinią o personelu i trzymam się nadziei, że będzie dobrze. Po to zresztą M. będzie ze mną, żeby w razie W. kogoś opierdzielić.

Do góry