reklama
venus27
Fanka BB :)
Wczoraj nie miałam czasu Wam napisać.
Przede wszystkim gratuluję udanych wizyt,a wagi Waszych maluszków są imponujące
Mój skarb waży 1200g, ułożony jest już główkowo. Serduszko ładnie bije i pomiary są ok., więc bardzo się cieszę Szyjka podobno ok. Nie chcę się wdawać w szczegóły, bo to nie miejsce, ale z wizyty nie jestem zbytnio zadowolona. Na pewno ok 36 tygodnia, albo wcześniej pójdę do innego lekarza...
Arabelka już wiem, że to chłopczyk, cień nadziei na córcię zgasł niestety Trochę mi smutno, ale takie życie ;-)
Przede wszystkim gratuluję udanych wizyt,a wagi Waszych maluszków są imponujące
Mój skarb waży 1200g, ułożony jest już główkowo. Serduszko ładnie bije i pomiary są ok., więc bardzo się cieszę Szyjka podobno ok. Nie chcę się wdawać w szczegóły, bo to nie miejsce, ale z wizyty nie jestem zbytnio zadowolona. Na pewno ok 36 tygodnia, albo wcześniej pójdę do innego lekarza...
Arabelka już wiem, że to chłopczyk, cień nadziei na córcię zgasł niestety Trochę mi smutno, ale takie życie ;-)
venus27
Makota co do moich wątpliwości to chodzi o to, że na jednej wizycie słyszę jedno, na drugiej coś innego. Moim zdaniem to nie miejsce i czas na gdybanie....Podobno miałam się ostatnio nastawiać na cesarkę i to już tak konkretnie, po czym na wczorajszej wizycie gadka zupełnie inna :/ Ostatnio zadawałam pytania co do mojego niby przodującego łożyska i uzyskałam inne odpowiedzi, więc po prostu ręce opadają:-( Nie jestem w stanie przytoczyć całej rozmowy, ale tak nie powinno być...
venus gratulacje udanej wizyty :-) Lekarze też miewają swoje humory, ale faktycznie jak przestałaś się czuć komfortowo to lepiej się skonsultować gdzieś indziej.
agulam a Ty nie masz czasem problemów z cukrem? Zwykle dzieci matek, które mają cukrzycę ciążową odbiegają wagowo. Inne wytłumaczenie jakie bym widziała to jednak błąd lekarza, bo coś te ok. 600g na tym etapie więcej od reszty to jednak sporo :-)
agulam a Ty nie masz czasem problemów z cukrem? Zwykle dzieci matek, które mają cukrzycę ciążową odbiegają wagowo. Inne wytłumaczenie jakie bym widziała to jednak błąd lekarza, bo coś te ok. 600g na tym etapie więcej od reszty to jednak sporo :-)
makota89
Makota, to mnie cos ominelo?? Bylam na etapie ze bedziesz miec synusia....
Zle sie wyrazilam nastawialam sie na corke i toczylam boje na forum na temat tego, ze chlopaka chowa sie inaczej niz dziewczyne, a kilka tygodni pozniej okazalo sie, ze bedzie synek i musialam oswoic sie z faktem, ze przede mna nielada wyzwanie
Venus - pewnie nawet nie przeczytal co zanotowal na ostatniej wizycie ,albo nie zanotowal wszystkiego. Moj jak przychodze kojarzy mniej wiecej ostatnia wizyte.
agulam
miałam robiona glukoze i wyszlo okagulam a Ty nie masz czasem problemów z cukrem? Zwykle dzieci matek, które mają cukrzycę ciążową odbiegają wagowo. Inne wytłumaczenie jakie bym widziała to jednak błąd lekarza, bo coś te ok. 600g na tym etapie więcej od reszty to jednak sporo :-)
ja tezz licze ze moze usg źle cos pokazało
venus moj lekazr pamieta duzoaz sama sie dziwie..jak jestem na wizycie i planuje kolejna to on sobie notuje co musi zrobic na nast wizycie,np dac skierowanie na to czy tamto,dokladneij usg itp.dziwne ze Twoj zakazdym razem mowi inazcej
moj ostatnio mnie pomylil z moja sisotra bliźniazcka bo dzwonilysmy w ten sam dzien do niego
elifit
Moderatorka
Hej
Już po usg. Mała waży już1660 g. Położenie główkowe. Na 100% dziewczynka widziałam wyraźnie bułkę
Blizna po cc szerokość 5 mm na ten moment. Zobaczymy później ale raczej próbujemy sn
Już po usg. Mała waży już1660 g. Położenie główkowe. Na 100% dziewczynka widziałam wyraźnie bułkę
Blizna po cc szerokość 5 mm na ten moment. Zobaczymy później ale raczej próbujemy sn
reklama