reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

Elifit, gratuluje pozytywnych wiesci :) waga zacna :) fajnie ze malutka juz jest ułożona główka w dol. Mysle ze mój synek tez sie ostatnio tak ułożył bo zaczął mnie po żebrach kopać.

reklama
Byłam u gina, szyjka ma 32mm, zamknięta, typu T, serduszko bije miarowo i uwaga uwaga - tak jak myślałam - Adaś się ułożył główkowo!!! :-)Leży w pozycji pierwszej, najbardziej popularnej, bardzo mnie to cieszy:tak:
A moj Adas ulozyl sie chyba jakos poprzecznie. Czuje takie dziwne rozpychanie po bokach. Ciesze sie z kolejnych dobrych wiesci :)

Moja wizyta w czwartek

Dlatego ja się tak cieszę, bo się bałam, że cc będzie, a chcę rodzić sn. Mówił, że jeszcze na tym etapie dzieciaki się przekręcają, ale już coraz mniej miejsca mają.

Nam ostatnio położna na sr opowiadała ze dziecko potrafi obrócić sie główka w dol nawet w 38 tc, ale książkowo powinno sie obrócić do 32 tc.

Mój mały też się chyba odwrócił kilka dni temu. Wiercił się okropnie, a później zniknął ucisk pod żebrami...
.Wiem,że ostatnio właśnie tam miał głowę.
W nagrodę dostaję teraz uderzenia w pęcherz. Chyba zacznę pieluchy nosić bo mam wrażenie czasem ,że nie wyrobię...:tak:
Jutro wizyta więc się dowiem.

reklama
Mika jak wali w pęcherz to raczej nie leży główkowo, ja przy poprzecznym i miednicowym czułam kopniaki w pęcherz, teraz raczej żebra i wszystko co wyżej niż pępek.

Do góry