reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

reklama
Co do infekcji (grzybicy) to nie mówię hop, bo dopiero dwa dni bez leków jestem. Ale CRP na granicy, więc jeszcze w normie, leukocyty też. Hemoglobina i hematokryt ładnie mi się trzymają. W moczu też bez jakichś wielkich ekscesów, wygląda na to, że mimo braku tamponu nie zanieczyściłam próbki

Jagódka - można powiedzieć, że masz problem z głowy ;)
Elifit - ja słuchałam tylko raz - w 20 tc. pewnie na kolejnej wizycie przy USG będziemy słuchać, a jeżeli nie to chyba się upomnę :baffled:

coś mnie bierze, albo tamto jest niedoleczone, albo tak już będę miała do końca ciąży.w piątek laryngolog, a za 2 tyg gin. pewnie szybko zleci. ostatnio bardzo szybko leci czas...

Makota bede siestarala oszcedzac ale z dwojka dzieciakow nie takie proste:no:dopoludnai ok,gorzej po
co do ktg mam za tyzdien w srode ,ździwilam sie troche ze tak wczesnie:sorry2:

GIB a co mialas pierwsze?cc czy sn?

ja pzrezylam i jedno i drugie i nie umialabym wybrac....moja siostra miala gorzej rodzila kilka godzin,skurcze ,parcie a i tak zrobili cc,to chyba najgorsze....porod cesarki zartowal lekarz....

Ale KTG to nie jest słuchanie serduszka. Serduszko to doppler, KTG to tętno dziecka+skurcze. Mi robili w tamtej ciąży w szpitalu kilka razy dziennie, bo miałam mocne skurcze. A mój gin wcale nie robi. Pewnie pacjentki na finiszu wysyła do szpitala na KTG albo u nich można zrobić, bo widziałam, że gabinet z KTG mają

Ale KTG to nie jest słuchanie serduszka. Serduszko to doppler, KTG to tętno dziecka+skurcze. Mi robili w tamtej ciąży w szpitalu kilka razy dziennie, bo miałam mocne skurcze. A mój gin wcale nie robi. Pewnie pacjentki na finiszu wysyła do szpitala na KTG albo u nich można zrobić, bo widziałam, że gabinet z KTG mają

nono. bo KTG to jest ten sprzęt z dużą ilością kabelków :)

ja tez wiem ze Ktg to co innego niz sluchanei serducha-to mialam wczoraj a za tydzien mam jechac do szpitala na dyzur do mojego gina wlasnie na ktg...

reklama
Co do ktg mi robili chyba od 36 tyg co tydzien przed wizyta. To om 20 minut. Co do cc i sn.. Bartol rodzony naturalnie, ale mialam unormowana astme bez zarzutow. Co bym wolala.... ja bralam cc pod uwage tylko w razie koniecznosci...

Do góry