reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

Ja w pierwszej ciąży jak lekarz powiedział, że synek i "jaja jak dzwon" to nie miałam żadnych wątpliwości;-) Teraz niby też widziałam klejnoty, ale tak na 100% nie wiem co będzie i boję się, że będę miała wszystko przygotowane dla chłopca i będzie zonk:baffled:

reklama
Nie straszcie dziewczyny ;) niech Leon zostanie Leonem ;) juz WSZYSTKO mam dla chlopca :D czesciej dziewczynki okazuja sie chlopcami, ale znam przypadek sasiadki, ze przez cala ciaze byl CHLOP a z brzucha wyszla DZIEWCZYNKA! :p

ja też mam też mam nadzieję, że lekarz się nie pomylił, z Olą dopytywałam za każdym usg czy oby na pewno :p teraz dwa razy ten sam lekarz mi powiedział, że baba i pokazał wargi, raz inny, że zakryte nogami, ale na chłopa nie wygląda wcale, więc mam nadzieję, że baba jednak :p

U mnie nie ma szans na pomyłkę :) co 3 tygodnie Junior usg zaczyna od pokazania swoich skarbów :rofl2:
Ale szczypta niepewności jest zawsze :-D

Ten sam lekarz jak byłam z córką i nie chciała pokazać kim jest a ja nie chciałam wyjść jak się nie dowiem, płeć po kościach bioder mi powiedział :)

Ostatnia edycja:
Bez przesady, pomyłki się zdarzają, ale ja nie mam wątpliwości - trzech różnych lekarzy na 3 różnych usg widziało chłopaka.

po wzcorajszej wizycie:)

usg nie bylo:dry:tylko posluchal serducha:)

po badaniu gin.i usg szyjki (32mm) wszytsko ok ale po pzremysleniach stwierzdil ze cos miekka jest szyjka ,pzrepisal mi duphaston ,zwiekszyl mg.za tyzdien kazal sie pokazac w szpitalu,zbada mi szyjke i zrobi ktg.

dał mi nr do poloznej(poprosilam) ,musze zadzwonic i sie umowic:)

tak sobie uswiadomialm po wczorajszej wizycie ze coraz blizej juz:szok:a ja w ogole neijestem przygotowana:no:

od dzis sie oszcedzam coby w szpitalu nie wyladowac.....

Witajcie dawno mnie tu nie było ale swoja drogą to ciekawe co ja sie dowiem w piatek narazie wiem ze to dziewczynka potwierdzona w 25 tyg ale to nie wiadomo do konca kopie ze wszystkich stron a najbardziej lubi pepek kopac ja tez juz po badaniu na glukoze tez jakos przezylam ale pielegniarka w laboratorium narobila mi sinakow a w piatek wyniki.

reklama
Moje dzisiejsze wizyty. Na diabetologa czekam bo sie spozlila pani 50 minut. A alergolog stalych wizyt niw potrzebuje juz w razie "w" mnie przyjmie zawsze ale.... zaskoczyla mnie bo napisala informacje do lekarza o rozwazeniu cc ze wzgledu na unieregulowana astme i srodek sezonu pylenia w czasie planowanego terminu no i zaliczylam zonka...

Do góry