reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

Ja w pierwszej ciąży jak lekarz powiedział, że synek i "jaja jak dzwon" to nie miałam żadnych wątpliwości;-) Teraz niby też widziałam klejnoty, ale tak na 100% nie wiem co będzie i boję się, że będę miała wszystko przygotowane dla chłopca i będzie zonk:baffled:

reklama
Nie straszcie dziewczyny ;) niech Leon zostanie Leonem ;) juz WSZYSTKO mam dla chlopca :D czesciej dziewczynki okazuja sie chlopcami, ale znam przypadek sasiadki, ze przez cala ciaze byl CHLOP a z brzucha wyszla DZIEWCZYNKA! :p

ja też mam też mam nadzieję, że lekarz się nie pomylił, z Olą dopytywałam za każdym usg czy oby na pewno :p teraz dwa razy ten sam lekarz mi powiedział, że baba i pokazał wargi, raz inny, że zakryte nogami, ale na chłopa nie wygląda wcale, więc mam nadzieję, że baba jednak :p

U mnie nie ma szans na pomyłkę :) co 3 tygodnie Junior usg zaczyna od pokazania swoich skarbów :rofl2:
Ale szczypta niepewności jest zawsze :-D

Ten sam lekarz jak byłam z córką i nie chciała pokazać kim jest a ja nie chciałam wyjść jak się nie dowiem, płeć po kościach bioder mi powiedział :)

Ostatnia edycja:
Bez przesady, pomyłki się zdarzają, ale ja nie mam wątpliwości - trzech różnych lekarzy na 3 różnych usg widziało chłopaka.

po wzcorajszej wizycie:)

usg nie bylo:dry:tylko posluchal serducha:)

po badaniu gin.i usg szyjki (32mm) wszytsko ok ale po pzremysleniach stwierzdil ze cos miekka jest szyjka ,pzrepisal mi duphaston ,zwiekszyl mg.za tyzdien kazal sie pokazac w szpitalu,zbada mi szyjke i zrobi ktg.

dał mi nr do poloznej(poprosilam) ,musze zadzwonic i sie umowic:)

tak sobie uswiadomialm po wczorajszej wizycie ze coraz blizej juz:szok:a ja w ogole neijestem przygotowana:no:

od dzis sie oszcedzam coby w szpitalu nie wyladowac.....

Witajcie dawno mnie tu nie było ale swoja drogą to ciekawe co ja sie dowiem w piatek narazie wiem ze to dziewczynka potwierdzona w 25 tyg ale to nie wiadomo do konca kopie ze wszystkich stron a najbardziej lubi pepek kopac ja tez juz po badaniu na glukoze tez jakos przezylam ale pielegniarka w laboratorium narobila mi sinakow a w piatek wyniki.

reklama
Moje dzisiejsze wizyty. Na diabetologa czekam bo sie spozlila pani 50 minut. A alergolog stalych wizyt niw potrzebuje juz w razie "w" mnie przyjmie zawsze ale.... zaskoczyla mnie bo napisala informacje do lekarza o rozwazeniu cc ze wzgledu na unieregulowana astme i srodek sezonu pylenia w czasie planowanego terminu no i zaliczylam zonka...

Do góry