reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

reklama
I do tego oczkiem w głowie psa, szczególnie jak jestem w ciąży to mnie pilnuje, choć to milusińska rasa. No chyba że przyjeżdża mój brat to spadam z piedestału :)

Kopoacz powodzenia na wizycie :D.

Słyszałam że w h&m są wyprzedaże i to także na dziecięcym.
Niektóre tańsze rzeczymożna dostać także w smyku.

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt!

Gosia gratuluje Synusia:) Oj to będziesz noszona na rękach, chociaż czasem może być ciężko wśród samych facetów;)

Trzymam kciuki za Wasze dzisiejsze wizyty:) Ja też dzisiaj wizytuję :)

gosia i bartek chcialam napisać ze teraz bedziesz miec w domu niezłe..... jajca... :-D:-D:-D bardzo gratuluje pieknych zdrowych maluszków, za dziewczyny ktore wizytuja trzymam kciuki venus ty wiesz ze zycze ci zeby pokazała ci królewna to co chcesz.....:sorry:

Ja juz po wizycie. Lekarz zapomnial o cytologii. Mam przypomniec na kolejnej wizycie. Zestoj w nerce bedziemy obserwowac badajac mocz co wizyte. Mam skierowanie na obciazenie glukoza 75. Moge isc na szkole rodzenia, basen i cwiczenia, bo z szyjka jest wszystko w porzadku. Mam bardzo dobre wyniki morfologii i... Podobno mam piekny brzuszek :D Adasko pekal z dumy, bo to jego zasluga, ze mamusia tak pieknie wyglada :D trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! Naprawde jestem przeszczesliwa!

reklama
Do góry