reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty , usg

reklama
Marzycielka, gratuluję wizyty i trzymam kciuki, żeby siedział Ci w brzuszku chłopiec co lubi zaskakiwać, nie koniecznie przecież musi być wstydliwy, prawda? ;)

Agata, gratulacje! Foteczki słodziaste! Tzn Franio słodziasty na foteczkach :)))

jejuśkuuuu, ja już/jeszcze tydzień! Mój Małż już jutro zapowiedział w pracy, że się spóźni rano, bo na USG jedziemy, a to za tydzień, hehehe :)

Marzycielk i Agata, super, że wizyty udane!:-)

Agata, gratuluje siusiaka!:-D ale się odsłonił!

...rany a ja wizyte mam dopiero 26.03.... no ciekawośc mnie zeżre do tego czasu...ciekawe czy się potwierdzi dziewuszka...:cool2:

Maghdalena dziękuje za kciuki. Miłe jest podejście Twojego męża, widać, że też już nie może się doczekać.
Agata_K mi mój lekarz zawsze cierpliwie wszystko pokazuje :-) choć czasami zastanawiam się jak on to widzi,

Ja też niby wiem, że noszę maluszka pod sercem, ale zawsze jak go widzę to uwierzyć nie mogę, że on sobie tam siedzi

Agata sliczny maluszek :-D
Marzycielka ja tez nie moge uwierzyc ze w brzuszku siedzi malenki dzidzius ktorego raz na miesiac moge zobaczyc ;-)
Loleczka moja wizyta 25 marca i strasznie sie jej doczekac nie moge, a przede wszystkich siusiaka ;-)

Ostatnia edycja:
Im bardziej myślę, że on tam siedzi i ma tego dzyndzla między nóżkami, tym bardziej wiem ,że to Franek (a nie jakiś tam Maciej czy Piotrek) - jak ja to wyperswaduję małżowi o_O

Loleczka - może on ma już na tym etapie zapędy ekshibicjonistyczne??? :-D

Oczekiwanie na usg jest męczące - wiadomo, że każda by chciała widzieć maluszka jak najczęściej.

Właśnie - jak to jest z badaniem na hiv? Ja jeszcze nie miałam - kiedy powinno się je robić?

Agata ja tez nie mialam jeszcze, a wiem ze to badanie nie jest obowiazkowe, wszystko od gina zalezy ;-) pytalam na ogolnym ale nie otrzymalam odpowiedzi, za duzo nas i nie czytamy wszystkiego uwaznie! Na wizycie sie zorientuje co i jak i czy badanie jest wymagane do szpitala!

reklama
No jak to nie? Dużo z nas się wypowiadało o badaniu na HIV, że nie jest obowiązkowe (tzn lekarz nie może zlecić bez zgody), ale naprawdę trzeba zrobić, bo zarazić się można na różne sposoby, można być nosicielką i nie chorować, a dziecko zaraża się prz naturalnym porodzie. No i w razie czego bierze się leki już w ciąży. Był ten temat też w 1 odc. programu O Matko! Kasi Bosackiej.

Do góry