reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty , usg

reklama
All- me dobrze, że znasz przyczynę swoich plamień...to może i u mnie były z tego samego powodu...hmmm...

Ewcik, no dzidzia juz się super prezentuje.... tylko gdzie Ty tego siusiaka wyczaiłaś?? ;-)

Mgd - super fotki!:-)

Ewcik - super, że wszystko dobrze:tak: Za jakiś czas się okaże czy dobrze wypatrzyłaś płeć :-)

All-me - cieszę się, że wszystko dobrze :tak:

Ja mialam wczoraj usg. Z maluszkiem wszystko ok ma 6 cm serduszko bije w normie, ma dwie raczki i dwie nozki :p kosc nosowa tez jest ;) Bidny maluch z wrazenia, bo lekarz naciskal na brzuch, dostal czkawki:p Niestety nie chcial zdradzic plci nawet nie probowal zobaczyc bo powiedzial ze nie chce sie pomylic;/ i ze dopiero 22-24 tydzien mam miec usg,ale znajac siebie tyle nie wytrzymam i bede chciala brzdaca wczesniej zobaczyc, wiec pewnie sie wybiore w 16-18 tyg i moze wtedy juz cos tam bedzie :) Moj facet szkrabem zauroczony siedzial z buzia otwarta i sie wpatrywal w monitor:) zdjecie wstawie po powrocie z pracy. ;)

Zaczarowana, Izka, Ewcik, Katiusza super wieści z genetycznego gratuluję zdowych maluszków i u niektórych już przypuszczenia co do płci super, ale z dośwadczenia wiem że to ciut wcześnie jeszcze, do 20tc u dziewczynek i u chłopców narządy płciowe są do siebie bardzo podobne więc bedzie miło jak sie u was potwierdzi :happy:

mgd 11cm??? hmmm czy ty na pewno jesteś w tym tyg ciąży?? ;-) no ale najważniejsze że wieści z wizyty są dobre i dzidzia zdrowa

ktr no to jeszcze 2 tyg i dziecię będzie nie do poznania :tak: i super że kwiak sie wchłania

All no i super teraz spokojniejsza mama to zdrowsza ciąża i dzidziuś ma się lepiej 2 tyg szybko zlecą, a nadżerką nie ma co się przejmować ja ją mam już od kilku lat i na razie póki nie jest duża to nie wymaga żadnych zabiegów po porodzie możesz z nia zawalczyć

my również jesteśmy po USG po 12tyg
przedstawiam wam moje 6,27cm szczęścia
1.jpg2.jpg

przeziernośc w normie 1,6mm, rączki i nóżki machały na ekranie, paluszki liczyliśmy, wszystkie organy rozwijają się prawidłowo,
na 1 zdjęciu widać nosek buźkę i rączkę przy twarzy,
płci nie znamy jeszcze ale mam cichą nadzieje i się śmieję że zupełnie inaczej współpracuje niż mój synek i jest tak fotogeniczna że to dla mnie jest dziewczynka :happy:

reklama
Anula witamy następną sierpniówkę w gronie spokojniejszych po genetycznym. :-) Mam nadzieję że to dziewczynka, tak jak chcesz.. Zdjątka rewelacja...

Do góry