reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty , usg

reklama
Kasiulinka gratuluje dziewczynki.

IzaV super, że na wizycie wszystko ok.

My także po wizycie, z maluszkiem wszystko ok, waży 470 gram, wad serduszka na 90% nie będzie, rozwija się prawidłowo. Wszystkie moje obawy zostały rozwiane, szyjka długa, twarda, zamknięta :-) tylko jutro idę do lekarza domowego ze wskazaniem na ekg, ponieważ mój puls był za wysoki i miał 110 a poza tym czuje walenie serducha.

No i najważniejsze już wiemy kto siedzi w brzuszku, będzie chłopak - Adrianek, strasznie się cieszymy. Czułam od początku. A w ogóle to maluch chyba z 3 razy jajeczka pokazywał.
Dzwoniłam do męża i pytam się czy chce wiedzieć o on, że tak, więc mu mówię, że będzie chłopiec, a on na to wiedziałem, pewnie jego siusiaka było widać na cały ekran :-) Mąż tak się cieszył, że do kolegów w pracy krzyczał, że będzie miał synka:-)

reklama
Do góry