reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty , usg

Dziewczyny moja wczorajsza wizyta rowniez udana, 22 tydzien dzidzius rozwija sie prawidlowo, wszystkie pomiary sa super, narzady tez, ma 19,14 cm i wazy ok 400 gramow, moje wyniki bardzo dobre :-D
Poprosilam o fote siusiaka, ktorego gin zaznaczyl w koleczko i dodal "w razie reklamacji"
Dodam ze wizyta dosc dluga, ale dla mnie nie mialo to znaczenia bo patrzylam na monitor jak zahipnotyzowana i nie bardzo sluchalam co do mnie czasami mowil, ale maz byl obok wiec wylapywal informacje
Moja waga +1 od ostatniej wizyty, lacznie mam +6 kg
kolejna wizyta kontrolna 22 kwietnia :-D

reklama
JAKIE CUUUDO, jest przesliczny (pewnie po mamusi :p) juz naprawde mozna ocenic do kogo podobny ^^
rzeczywiscie chlopaki jakies bezwstydne nam sie trafily hehe
a to sie rozwraczaja a to siusiaki po pachy maja hehe

nosek ma po tatusiu, bo mąż ma taki malutki zgrabniutki :-)
ale faktycznie mamy samych bezwstydników :-p

Madziasek super, że wszystko prawidłowe!! widze wszystkie wczorajsze wizyty należały do tych krzepiących, oby tak już wszystkim nam zostało!! :-)
laski mamy wspaniałe cudne dzieciaczki :D

Maghdalena –koniecznie musimy się spotkać, jestem strasznie ciekawa co to za teoria nanadmierne jedzonko. Wczoraj zjadłam troszkę mniej i jak zaczęła boleć mnie głowa(tłumacze sobie, że z głodu) to całą noc nie spałam :(

Zaczarowana79 – orany siusiak po pachy !!!! To nie była pępowina??? Co za lekarz???

Izka87 –gratuluje ślicznego synka !!! A zdjęcia bombowe – szczególnie siusiak !!!

Kupciusia –super, że wizyta udana :) Musicie uczcić zniesienie celibatu :)

Madziasek –gratulacje synka!!!!!

Izka, no śliczny ten twój siusiak..Jakby mój tak się nadstawił, to nie miałabym żadnych wątpliwości..., zdjęcie fantastyczne.... Maluch bardzo ładny.:-) :-)
MadziaSek,
gratuluję chłopaczka.:-)IzaV, o tak wielorybki...a zdjęcia nie nadają się do wrzucenia, są czarno-białe, i byle jakie..trzeba się dobrze przyjrzeć żeby coś dojrzeć na tym 4d.. Pròbowałam, ale na zdjęciu to już wogóle jakieś abstrakcje wychodzą:-) Loleczka, ja od samego początku miałam przeczucie na dziewczynkę.. jakoś tak czułam, jak powiedział że chłopiec to, ok. Też moje dziecko, ale niby już się przestawiłam, a potrafię sobie pomyśleć że, np witaminy dla Juleczki trzeba łyknąć... Ale po tym usg staram się myśleć już że to On, tam siedzi...tyle że czasmi się zapominam..:-)

reklama
Izka - gratuluję udanej wizyty! A z tym rozkraczaniem się i pokazywaniem sprzętu, to chłopcy chyba tak mają :-D

MadziaSek - cieszę się, że twoje usg również udane :tak:

Piszecie o tych siusiakach na usg i mi się przypomniało, jak w pierwszej ciąży byliśmy na połówkowym i lekarz powiedział, że będziemy mieć synka, to mój M zapytał lekarza ile długości ma ptaszek :-D

Do góry