reklama
anula_mm
czekając na...
ale czadowo 2 w 1 :-) no no szczęściara miec od razu parkę gratuluje!!!Zobacz załącznik 546271Zobacz załącznik 546272A to moje maluszki:-)pierwsze to chłopczyk a na drugim dziewuszka:-)
fibi no to masz poówkowe za sobą, fajne zdjęcia, waga imponująca prawie pół kg
All-me
Fanka BB :)
Ja po usg ) będziemy mieć córeczkę ...
Na usg z przychodni wyszła arytmia serca i jutro idę na echo serca. Lekarz powiedział że to bardzo wcześnie i możliwe że to samo przejdzie i oby tak było. Jestem dobrej myśli. A nasza corcia waży 220-240g )
Na usg z przychodni wyszła arytmia serca i jutro idę na echo serca. Lekarz powiedział że to bardzo wcześnie i możliwe że to samo przejdzie i oby tak było. Jestem dobrej myśli. A nasza corcia waży 220-240g )
franekkimono
Allme czyli mamusia będzie szaleć z sukienkami gratuluje !!Trzymam kciuki żeby z serduchem było wszystko ok,daj nam jutro koniecznie znać.
zenia podwójne szczęście,pięknie to wygląda,my tu sikamy z radości jak jedno na ekranie widzimy a ty widzisz dwa!:-)
zenia podwójne szczęście,pięknie to wygląda,my tu sikamy z radości jak jedno na ekranie widzimy a ty widzisz dwa!:-)
Maghdalena
Allme gratki córeczki i kciuki za srrduszko!
Multimama i Zenia, no właśnie, jak to u Was jest - dwujajowe czy jedno?
No i kciukersy na jutro rano proszę, bo mam wizytę na 9 i poproszę o USG, bo ostatnie miałam 14.02 i już MUSZĘ dziecio zobaczyć ))
No i kciukersy na jutro rano proszę, bo mam wizytę na 9 i poproszę o USG, bo ostatnie miałam 14.02 i już MUSZĘ dziecio zobaczyć ))
Allme gratki córeczki i kciuki za srrduszko!
No jak parka to wiadomo, że dwujajowe ja liczyłam też na parkę więc też mam ciąże dwujajową czyli jeszcze tą najbezpieczniejszą z bliźniaczych a fachowo jak się ostatni dowiedziałam to dwujajowe to nawet nie bliźniaczki tylko dwojaczki czyli jakby dwie ciąże w jednym czasie
Magdalenha będę trzymać kciuki z rana
reklama
marzycielka81
All-me gratulacje coreczki