reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty , usg

co prawda lekarz miał swoje podejrzenia, o których mi powiedział, ale na razie nie mówię głośno, póki się nie potwierdzi;-) dzisiaj w końcu będę spać spokojnie!!!!!!!!!!!

POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

masz foty (ja zwykle to samo hahah) :-D

reklama
izuś :-D:-D:-D poczekamy jeszcze 3 tyg, wtedy mam wizytę u mojej ginki.. zobaczymy, co ona powie.. moja koleżanka miała taką sytuację, ze chodziła do naprawdę dobrych lekarzy, co wizytę mówili, że dziewczynka, dziewczynka.. po czym w 34 tc dziewczynce zstąpiły jąderka hehe tzn. tej koleżance do śmiechu nie było, prawie deprechę złapała, bo tak chciała córkę

a zdjęć nie mam, tylko filmik, bo dzidzi tak się wierciła że ciężko było jakąś fajną pozę uchwycić

Ostatnia edycja:
Ewcik, gratulacje!! Też obstawiam dziewuchę:-) bo tak jakoś radośnie brzmiałaś:-)

brzmiałam radośnie, bo po wizycie taki kamień z serca mi spadł, że aż się dziwię, ze u Ciebie nie było tego słychać:-D całą noc nie spałam, rano z nerwów na przemian było mi słabo i niedobrze

Agata super, że wizyta udana!!

Ewcik uufff a tak się stresowałaś... a nie chcesz powiedzieć to pewnie...dziewuchaaaa :-)

no a ja się melduję po wizycie, położne zrobiły cytologie i wymazy na bakteryjki i trafiłam na super pania gin, przebadała szyjkę, śmiała się, że jest 2 metrowa ( a ja jak zwykle panikowałam niepotrzebnie ), tylko na rękawiczce zostało jej jakieś plamienie, więc wysprawdzała wszystko, ale jest ok. Później na bieliźnie zobaczyłam trochę krwi, ale podejrzewam, że to po cytologii i po wymazie. Twardnieniem mam się nie przejmować, bo jeśli nie jest bolesne bardzo i nie ma bóli w okolicach krzyża to tak ma być :) no i posłuchałyśmy serducha :D powiedziała, że skoro jestem u lekarza to posprawdza mi już wszystko.
Zajrzałam też do okulisty z pytankiem czy są jakieś przeciwskazania do CC no i... gorzej jak się ma minusy, a ja z tym plusowców, więc sama wada nie przeszkadza w porodznie naturalnym , jedynie mam się do niej zgłosić ok 30-32 tc to sprawdzi dno oka i ciśnienie w oku, bo od tego wszystko zależy :)

reklama
Do góry