reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty , usg

Hej, już po wizycie. Niestety nie zrobił mi tym razem usg, ale wyniki badań krwi i moczu mi się znacznie poprawiły. Mam jakąś drobną infekcję, dostałam tabletki dopochwowe i maść.
Poza tym wszystko ok, tylko szkoda, że nie zobaczyłam małego:-( No ale się wybiorę na 4d jakoś przed wielkanocą.

Dzięki za wszystkie kciuki!:-)

Następna wizyta u mojego ginka początkiem kwietnia.

reklama
Szkoda, że nie zrobił Ci usg - byłabyś już w 100% pewna co do płci. Ale już niedługo ;-) A poza tym cieszę się, że wszystko w porządku ;-)

Dzięki, Dziewczynki!

No też żałuję, Domi, ale myślę, że jak sobie na to 4d pójdę, to już na stówę będzie widać:) Poza tym mój ginek poprzednio był prawie pewien, że to mały chłoptaś, więc póki co myślę o lokatorze jako o chłopcu. I mówię na niego Gonzo, bo nie mamy imienia wybranego :p

no ja mam nadzieje ze my juz wyczerlapysmy limit dramatow i problemow na to forum :)
teraz juz beda tylko mile wizyty kontrolne i same dobre newsy :tak: nie ma innej opcji :happy:

gratki dziewczynki- czekamy na ujawnienie sie plci maluszkow, coby mozna bylo zaszalec w sklepach hehe

jeeeeeestem :-D

dopiero co wlazłam do domu, cały dzień latałam i załatwiałam różne sprawy, teraz jeszcze z M i Marcepanem na obiad pojechaliśmy, bo nic w domu nie było..

a więc tak.. rano to było mi na przemian słabo i niedobrze z nerwów, cała noc zarwana.. na szczęście wszystko ok, ten ginekolog rewelacyjny!!! zrobił mi tak dokładne usg, o jakim mogłam marzyć.. po centymatrze pokazywał mi kręgosłup, że jest cały, bez żadnych przepuklin, to samo mózg, nerki, pęcherz moczowy i serce, pokazywał nawet takie szczegóły, jak aorta czy pień płucny! tętno dzidzi 154 u/min, jeśli chodzi o płeć, to Maluch włożył sobie pępowinę między nogi plus rączkę, więc ciężko było dojrzeć.. co prawda lekarz miał swoje podejrzenia, o których mi powiedział, ale na razie nie mówię głośno, póki się nie potwierdzi;-) dzisiaj w końcu będę spać spokojnie!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry