reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty , usg

Śliczne nóżki!
icon29.gif

A ja sie tak rozpedzilam, ze na ogólnym relację z wizyty machnęłam:-D
No to tu jeszcze raz: no niestety dzidziolek baaardzo niesmialy, mial nóżki razem i nie sposób dojrzeć co tam chowa... Na szczęście dzidziolina zdrowa, serduszko bije 154/min, waży prawie 200 g (tylko dlaczego ja przytyłam kolejne 2kg????) i mierzy 12,3 cm
biggrin.gif
Kolejna wizyta za 4 tygodnie i to juz połówkowe będzie... To na następne 2 tygodnie mam spokój a potem znów stresik jak zawsze

reklama
franek co to za pozycja hahah pelen relaksik ^^ jak patrze na wasze foty i na moje to moj worek plodowy wydaje sie olbrzymi niee?
loleczka super!! nie bylo fotek?? (moj ulubiony moment na forum to ogladanie nowych fotek haha )

Franekkimono Cosiek przesliczny, no a nozki przeurocze :-D

Loleczka ja mam podobnie od poprzedniej wizyty +2 ale moj Babelek sie ujawnil i byl bardzo smialy, nastepna wizyta tez polowkowa ;-) ciesze sie ze i z Twoim dzidziusiem wszystko ok!

Franekkimono obłędne stópki :))
Loleczka cieszę się, że wszystko dobrze u Was! Szkoda, że dziecię takie nieśmiałe :)

Loleczka- ja mam identycznie, dwa tygodnie od wizyty są spoko, bo wiem ze jest ok, a potem sie zaczyna wybujała fantazja i masakra!
moja wizyta za miesiąc to też będzie połówkowe! nie mogę sie doczekać!'
hehe maleństwo chyba też bo jak to pisałam, to poczułam skaczącą piłeczkę :p

Franek, śliczności ten twój dzidziuś.:-) stopy czadowe! :-)Madziasek, bobas słodki.:-), Lolecza, to puszczam kciukido następnej wizytki! Bardzo się cieszę że bobolina ma się dobrze, a nie widać, bo my z tych dziewczynkowych może? Musimy statystykę poprawić:-)

reklama
Do góry