reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty , usg

hahaha no ja osobiście to nie mam ;-):-D ale u dzidzi najwyraźniej już zostanie
:tak:
Zobacz załącznik 541687

hahaha ok :) bylo juz pozno i szybciej myslalam niz pisalam :) ale super gratulacje anulkowego siusiaka i basiowego :-)

basia- ja tez baaaardzo lubie twoje imie, mialam kiedys kolezanke skrzypaczke i bardzo zdolna uczennice hehe

reklama
widze ze u wiekszosci beda faceci :p:) jejku ja juz sie nie moge doczekac srody moze sie w kponcu dowiemy co tam siedzi w srodku :p skoro mowicie ze juz w tych tygodniach to u Was potwierdzenie bylo to moze i ja sie czego dowiem

No my już po,wszystko dobrze dzidzior zdrowy wszystkie pomiary w normie mierzy całe 8 cm szczęścia machał nogami i rękami,uśmialiśmy się z doktora bo był zachwycony że tak super stopy widać że nigdy tak dokładnie stóp nie widział hehe,3d włączył na chwile ale dzidzia za bardzo się przytuliła do macicy,płci nam nie powiedział bo mówił że nie widzi a pozatym nie chce czarować bo jest za wcześnie i nie chce nas zawieźć,z pół godziny oglądaliśmy malucha doktor nam wszystko wyjaśniał także super szczęśliwi wyszliśmy :-)Jutro wrzucę zdjęcia.A mamy sporo bo doktor łapał co chwilę nowe pozycje malucha i koniecznie chciał wszystkie utrwalić.

Franekkimono super ze dzidzius zdrowy :-D

My rowniez juz po wizycie, dzidzius wazy ok 200 gramow i mierzy 11cm, zdjecia tez w 3D na pamiatke, ulozony bokiem z raczka na buzi i wtulony w macice ale sie ujawnil i pokazal rodzicom siusiaka :-D

od poczatku ciazy +5 czylu 65 kg, cisnienie tez ok no i najwazniejsze koniec z luteina dopochwowa!

reklama
Franek cieszę się bardzo. Najważniejsze że wszystko dobrze z dzidziusiem:-)
Madzisek również gratuluję, i kolejny siusiaczek na sierpnióweczkach:-)

Do góry