reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty , usg

Izka - fajny ten twój Tadzio :-D jeszcze raz gratuluję!

ja chyba pójdę na jakieś dodatkowe usg żeby się dowiedzieć jaka płeć:baffled:

reklama
gratuluję iza :-)super zdjęcia!!!

maciejkaa ginka nie mierzyła dzidzi w całości, mierzyła tylko kość udową, obwód brzuszka i głowy

ktr no nic mi ginka nie powiedziała w związku z tym łożyskiem:baffled::baffled:

Moj M sie uparl na Tadeusza, i w sumie wszystkich Tadkow, ktorych znalam to bardzo porządni ludzie byli- z charakterem, glowa na karku, ale rowniez i z ogromnym sercem - przy okazji imie staromodne z lat 40tych, tak jak lubie- i odmienia sie na wszystkie mozliwe sposoby ^^

Mi juz powiedziano w 13tc teraz sie potwierdzilo w 16tc ze będzie chłopiec, ale pewnie wszystko zależy od jakosci sprzętu, od umiejscowienia macicy i położenia dziecka :)
I z tego co zauważyłam chłopców wcześniej potwierdzają ;)

Nam lekarz powiedzial ze poznamy plec w 22 tyg bo nie chce sie pomylic ale my nie wbyetrzymamy i juz w srode idziemy na usg to bedzie 17 tydz. :p:) Moj facet marzy o chlopaczku ale wiadomo oby bylo zdrowe :)

Myśle ze podejrzec lekarz zawsze może- kwestia jego checi, aparatu i jakości zdjęć, w pt byłam na wizycie i jak zaczęliśmy szukać płci to odrazu było widać bardzo wyraźnie, nie ma mowy o pomylce a był to tylko 16tc- jak już któraś z dziewczyn napisała częściej dziewczynki zamieniają sie jednak w chłopców niż odwrotnie. Poszukaj w necie opinii i sprawdź czy masz w okolicy gabinet specjalizujący sie w radiologii..i oczywiście w 4d będzie widać wyraźniej :) daj znać jak będziesz wiedzieć ;)

reklama
oj mam nadzieje ze tym razem lekarz juz cos powie, jest to jeden z najlepszych gin w lublinie a i aparat tez b. dobry takze na pewno juz cos bedzie wiedac, no wyblagamy go najwyzej :p niech nawet na te 90% powie, u mnie juz teraz zaczyna sie 17tydz a na usg sie umowilismy w srode takze no juz cos tam powinno byc :p niby piaty miesiac a jak patrze na wasze brzuchy to jestem w szoku...ja nawet w polowie takiego nie mam, moze dlatego ze jestem wysoka (179cm) i moze jeszcze tak u mnie nie widac

Do góry