reklama
IzaVarsovie
Fanka BB :)
Moj M sie uparl na Tadeusza, i w sumie wszystkich Tadkow, ktorych znalam to bardzo porządni ludzie byli- z charakterem, glowa na karku, ale rowniez i z ogromnym sercem - przy okazji imie staromodne z lat 40tych, tak jak lubie- i odmienia sie na wszystkie mozliwe sposoby ^^
katiusza88
Zaciekawiona BB
Dziewczyny znacie juz plec ?? w ktorym tyg sie dowiedzialyscie ??
IzaVarsovie
Mi juz powiedziano w 13tc teraz sie potwierdzilo w 16tc ze będzie chłopiec, ale pewnie wszystko zależy od jakosci sprzętu, od umiejscowienia macicy i położenia dziecka
I z tego co zauważyłam chłopców wcześniej potwierdzają
I z tego co zauważyłam chłopców wcześniej potwierdzają
katiusza88
Zaciekawiona BB
Nam lekarz powiedzial ze poznamy plec w 22 tyg bo nie chce sie pomylic ale my nie wbyetrzymamy i juz w srode idziemy na usg to bedzie 17 tydz. Moj facet marzy o chlopaczku ale wiadomo oby bylo zdrowe
IzaVarsovie
Myśle ze podejrzec lekarz zawsze może- kwestia jego checi, aparatu i jakości zdjęć, w pt byłam na wizycie i jak zaczęliśmy szukać płci to odrazu było widać bardzo wyraźnie, nie ma mowy o pomylce a był to tylko 16tc- jak już któraś z dziewczyn napisała częściej dziewczynki zamieniają sie jednak w chłopców niż odwrotnie. Poszukaj w necie opinii i sprawdź czy masz w okolicy gabinet specjalizujący sie w radiologii..i oczywiście w 4d będzie widać wyraźniej daj znać jak będziesz wiedzieć
reklama
katiusza88
Zaciekawiona BB
oj mam nadzieje ze tym razem lekarz juz cos powie, jest to jeden z najlepszych gin w lublinie a i aparat tez b. dobry takze na pewno juz cos bedzie wiedac, no wyblagamy go najwyzej niech nawet na te 90% powie, u mnie juz teraz zaczyna sie 17tydz a na usg sie umowilismy w srode takze no juz cos tam powinno byc niby piaty miesiac a jak patrze na wasze brzuchy to jestem w szoku...ja nawet w polowie takiego nie mam, moze dlatego ze jestem wysoka (179cm) i moze jeszcze tak u mnie nie widac