reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty , usg

reklama
Ja jednak mam nadzieję że byłam chora a nie zachorowalam w ciąży. Przed ciążą jadłam dużo surowego mięsa nawet latem z mężem co dwa dni jedliśmy metkę tatarska lub cebulowa jako dziecko też dużo jadłem surowego mięsa. W ciąży raz zjadłam kanapkę z metka tatarska na początku a później wogóle mięsa nie jadlam bo odrzucali mnie jedynie jem dużo warzyw ale zawsze je mylam. Także jestem dobrej myśli że zamówiłam się przed ciążą ale z nerwów czuje że aż mam macice napięta :((

Ostatnia edycja:
Ewcik gratuluję pozytywnych wrażeń po wizycie :)
All-me też bym się bardzo denerwowała, bo generalnie jestem panikarą. Ale faktycznie trzeba się skoncentrować na racjonalnych argumentach - że dobrze, że teraz zrobiłaś te badania, i że po to się je robi, aby się wyleczyć. Przesyłam pozytywne myśli i trzymam kciuki za zdrowie!

All me, ja tez ci wysyłam troche pozytywnej energii ;) i nie denerwuj sie na zapas, postaraj sie myśleć pozytywnie- bo twoje nerwy bedą w strzepkach i jeszcze sie to na waszym zdrowiu odbije.

Ja zamykam na badanie o 10.15 ^^

Dziewczyny a wy gdzie zrobilibyście toksoplazmoze w jakimś prywatnym laboratorium czy w szpitalu chorób zakaźnych?? Ja zastanawiam się nad powtórzeniem badania w szpitalu bo wcześniejsze robiłam w Salve

Ja toksoplazmozę robiłam w zwykłym laboratorium przy przychodni...:tak: myślisz, że może je źle wykonali i dlatego chcesz je powtórzyć??

reklama
Nie mam pojęcia....poczekam na wynik awidnosci. Czytałam że czasami są różne wyniki zależy gdzie się robi :\

Do góry