reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty , usg

All-me nie denerwuj się, może się okazać, że byłaś kiedyś chora, poza tym tak jak piszą dziewczyny są leki, więc wszystko będzie dobrze.
Anula gratulacje synka :-)

reklama
Dzisiaj byłam zrobić awidnosci za tydzień odbiór wyników. Igg mam dodatnie i igm również :\

ja już po wizycie :biggrin2:dzidzia baaardzo się wierciła, trudno ją było dobrze pomierzyć.. ale kości nosowe ma, waży 180g, serducho bije 152 u/min, łożysko na przedniej ścianie i niestety nisko usadowione :dry: szyjka ok, płci lekarka mi nie chciała powiedzieć, powiedziała, że nie ma co tak wcześnie osądzać płci :confused: no nic, poczekamy, zobaczymy.. następna wizytka 21.03.

Ewcik, bardzo się cieszę że wszystko zdzidzią dobrze.. Kręciołek mały:-):-)
All me, spokojnie. Wiem że to bardzo trudne, ale w tej sytuacji tylko spokój, moka kuzyna miała nabytą w ciąży toxo, dokładnie nie pamiętam, ale wiem że dostawała jakiś antybiotyk, i wszystko dobrze się skończyło, ma zdrowego syna. Będzie dobrze.:-) anula, to gratuluję wstępnie synka:-)

Loleczka, czasem przeczucie nie myli... A widzę że podświadomie czujesz dziewuszkę, więc może tak być:-)

reklama
Do góry