Loleczka
Fanka BB :)
No ja też po wizycie wczorajszej... dzidzia sobie rośnie, wprawdzie nie tak szybko jak u niektórych z Was i wczoraj miała troszkę ponad 700g i 28 cm... i w tym miejscu chciałabym zapytać MadziaSek i AleksandręMarię: czy przyjmujecie jakieś witaminy?? Ciekawi mnie po prostu kwestia czy ewentualne przyjmowanie witam ma wpływ na wielokść dzieciątka
Poza tym moje wyniki super (i muszę przyznać, że w porównaniu z tymi z poprzedniej ciązy faktycznie są lepsze), do tego z szyjką wszystko oki, no tylko mogłabym tyc troche wolniej bo wyszło 5 kg w przeciągu 4,5 tygodnia (na szczęście lekarz nic mnie w tym temacie nie upominał), glukoza wyszła też oki! Także teraz oby do kolejnej wizyty...
Jagoda a jak tam u Ciebie, bo tez miałaś miec wczoraj wizytę....
Poza tym moje wyniki super (i muszę przyznać, że w porównaniu z tymi z poprzedniej ciązy faktycznie są lepsze), do tego z szyjką wszystko oki, no tylko mogłabym tyc troche wolniej bo wyszło 5 kg w przeciągu 4,5 tygodnia (na szczęście lekarz nic mnie w tym temacie nie upominał), glukoza wyszła też oki! Także teraz oby do kolejnej wizyty...
Jagoda a jak tam u Ciebie, bo tez miałaś miec wczoraj wizytę....