reklama
franekkimono
Fanka BB :)
Ale rosną dzieciaczki!Gratuluję udanych wizyt.Ja ważyłam 4300 a mąż chuchro 3300,a Lenka nasza 58 cm i 3830
Agata_K
Franek, to mój ważył 2850 - to dopiero był szczypiorek!
a ja miałam 3450
jutro wizyta i mam nadzieję, że się zobaczę z Jasiem
a ja miałam 3450
jutro wizyta i mam nadzieję, że się zobaczę z Jasiem
Marzycielka, MadziaSek i AleksandraMaria gratuluję udanych wizyt :-)
Bosacka mówiła, że nasze dzieci mają mase urodzeniową mają zbliżoną do naszej urodzeniowej. A cholera ja i mój mieliśmy po 3200, 3500 a nasze dzieci się zapowiadają na duże no chyba, że później przestaną rosnąć jak im miejsca braknie
Bosacka mówiła, że nasze dzieci mają mase urodzeniową mają zbliżoną do naszej urodzeniowej. A cholera ja i mój mieliśmy po 3200, 3500 a nasze dzieci się zapowiadają na duże no chyba, że później przestaną rosnąć jak im miejsca braknie
marzycielka81
Muszę zapytać męża jaką miał wagę urodzeniową, ja urodziłam się jako wcześniak w 33 tygodniu ciąży i ważyłam 2300 kg i mam nadzieję, że nasz synek urodzi się w sierpniu
Lewan
No to pięknie. Ja ważyłam 3950 a mój mąż 3900. Nie ma lekko.
Agata_K
Kuźwa, a ja oczywiście przeczytałam, że nasze dzieci będą miały zbliżoną do nas i sobie myślę: no ładnie, mąż 80 a ja ze100 Głupek (chyba to znak, że pora na kawę)
o 9.40 mam wizytę, Janek nie śpi, bo mi cały brzuch podryguje - mam nadzieję, że nie uśnie teraz, bo jeśli będzie usg, to fajnie by było go pooglądać fikającego, jak zawsze;-)
o 9.40 mam wizytę, Janek nie śpi, bo mi cały brzuch podryguje - mam nadzieję, że nie uśnie teraz, bo jeśli będzie usg, to fajnie by było go pooglądać fikającego, jak zawsze;-)
reklama