reklama
Jolka6621
Fanka BB :)
Gratuluję udanych wizyt:-)
Basia- ja biorę Femibion2 w tym momencie, dużo znajomych mi polecało i lekarz również, minusem jest tylko cena. U mnie w aptece kosztuje, o zgrozo, 60zł za 30 szt., dlatego jeżdżę do apteki oddalonej o 25km i tam mam za 47zł.
Ursula, Maagsiaa- ja bym się poważnie zastanowiła nad zmianą lekarza. Karta ciąży powinna być regularnie uzupełniana, a nie pusta do połowy ciąży. Ech...ten NFZ. ja nie wiem za co my te składki płacimy..
Basia- ja biorę Femibion2 w tym momencie, dużo znajomych mi polecało i lekarz również, minusem jest tylko cena. U mnie w aptece kosztuje, o zgrozo, 60zł za 30 szt., dlatego jeżdżę do apteki oddalonej o 25km i tam mam za 47zł.
Ursula, Maagsiaa- ja bym się poważnie zastanowiła nad zmianą lekarza. Karta ciąży powinna być regularnie uzupełniana, a nie pusta do połowy ciąży. Ech...ten NFZ. ja nie wiem za co my te składki płacimy..
A
avocado
Gość
....
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Basiaaa ja biorę LadeeVit, nie słyszałam o nich wcześniej, polecił mi je mój lekarz. Mają świetny skład i kosztują o połowę mniej niż Femibion, który brałam do tej pory.
Mój lekarz na szczęście jest uprzejmy, sympatyczny i kompetentny, ale jakbym miała jakiekolwiek zastrzeżenia do niego, to na pewno by mnie więcej nie zobaczył.
Ja po wczorajszej wizycie - będzie dziewczynka. Chcieliśmy chłopca i teraz trochę mi dziwnie... Ale wszystko jest dobrze, mała ruchliwa i zdrowa, a ja przytyłam 2,8kg. Na razie w normie, ale muszę uważać, żeby nie zrobić z siebie wieloryba jak w pierwszej ciąży.
Mój lekarz na szczęście jest uprzejmy, sympatyczny i kompetentny, ale jakbym miała jakiekolwiek zastrzeżenia do niego, to na pewno by mnie więcej nie zobaczył.
Ja po wczorajszej wizycie - będzie dziewczynka. Chcieliśmy chłopca i teraz trochę mi dziwnie... Ale wszystko jest dobrze, mała ruchliwa i zdrowa, a ja przytyłam 2,8kg. Na razie w normie, ale muszę uważać, żeby nie zrobić z siebie wieloryba jak w pierwszej ciąży.
martula1985
też biorę LadeeVit, lekarka mi poleciła, w sumie to widziałam u niej w gabinecie że miała ulotki innych tabletek, i książkę ciąży też mam z innej firmy, więc myślałam, że poleci mi takie, na które jest po prostu moda teraz ;-) ale mówiłam jej o moich obawach (mąż ma AZS i nie chcemy, żeby dzidzia też się z tym męczyła) i powiedziała, że musimy dobrać jak najlepsze witaminy, żeby mi ich nie brakowało i stanęło na LadeeVit
maddlena
Martula gratuluje coreczki.
Faktycznie lepiej sie za wczasu nie nastawiac na plec, bo potem czlowiek czuje sie troche jakby oszukany...
Co do witamin ja biore PREGNA PLUS. W pierwszej ciazy tez je bralam.
Faktycznie lepiej sie za wczasu nie nastawiac na plec, bo potem czlowiek czuje sie troche jakby oszukany...
Co do witamin ja biore PREGNA PLUS. W pierwszej ciazy tez je bralam.
martula1985
maddlena dziękuję za gratulacje, ale spodziewam się chłopca
R
rojku
Gość
Ja tez biorę LadeeVit, dostałam próbkę od lekarza, ale pytałam też o inne w aptece i faktycznie mają dobry skład i nie najgorszą cenę
reklama
Magda86Poznań
basia- ja biorę witaminy Prenatal ;-)
Icarry - pomysl, jak fajnie mieć parkę ;-)
Icarry - pomysl, jak fajnie mieć parkę ;-)