reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarzy, badania, USG i porady.

reklama
zjadłabym takie pyszniutkie czereśnie i truskawki, ale na razie takie chemicnze te truskawki na straganach ...wiec nie kupuje
ja dziś ide z moim mezem na obiadek do restauracji, normalnie swieto mam, to mnie zabiera hehe

planuje jakąś poledwiczke lub rybke zjeść

a na kurczaka mam od jakiegoś czasu bleeee, tez tak macie?

Ja też nie biorę żadnych witamin, bo lekarka nie wiedziała czy mogę je brać ze względu na wszechobecny we wszystkich rodzajach witamin JOD. Ale codziennie jem owoce - myślę, że razem z Ktosiem przeżyjemy bez witaminowych tabletek ;p

martula wolno maliny, napar z liści malin gdzies ktoś pisał że podawany ciężarnym w ostatnich tygodniach jakby ułatwia poród. ale może w tym jest tyle prawdy co w tym, że jak burza idzie to się dzieci rodzą ;) nie wiem, nie znam się, to samo można wyczytać o ananasie - NIE JEŚĆ! bo poronisz...a jak się doczytasz to piszą że chodzi o sok z liści ewentualnie zielony surowy ananas :)
Na malinki też czekam, oj tak...

Powiem Wam że ja też nie mogę się doczekać pełnego sezonu na truskawki i maliny.:tak: Z czereśniami nie można przesadzać, bo to niestety owoce pestkowe- ciężkostrawne. Za mną chodzi jeszcze taki dojrzały, słodziutki, soczysty arbuzik. Mniam... A co do witamin to wzoraj lekarz powiedział abym zaczęła brać Femibion 2. Zobaczymy, a morfologię mam lepszą niż przed ciążą:-)

reklama
Do góry