reklama
Magda86Poznań
Fanka BB :)
zjadłabym takie pyszniutkie czereśnie i truskawki, ale na razie takie chemicnze te truskawki na straganach ...wiec nie kupuje
ja dziś ide z moim mezem na obiadek do restauracji, normalnie swieto mam, to mnie zabiera hehe
planuje jakąś poledwiczke lub rybke zjeść
a na kurczaka mam od jakiegoś czasu bleeee, tez tak macie?
ja dziś ide z moim mezem na obiadek do restauracji, normalnie swieto mam, to mnie zabiera hehe
planuje jakąś poledwiczke lub rybke zjeść
a na kurczaka mam od jakiegoś czasu bleeee, tez tak macie?
martula1985
ooo na czereśnie też czekam codziennie patrzę na drzewo pod domem i się modlę, żeby już czerwone były
a malin ponoć w ciąży nie wolno
a malin ponoć w ciąży nie wolno
tosienka88
Ja też nie biorę żadnych witamin, bo lekarka nie wiedziała czy mogę je brać ze względu na wszechobecny we wszystkich rodzajach witamin JOD. Ale codziennie jem owoce - myślę, że razem z Ktosiem przeżyjemy bez witaminowych tabletek ;p
martula1985
obiło mi się o uszy, że mogą wywołać skurcze macicy i poronienie ale nie wiem czy to prawda..
martula wolno maliny, napar z liści malin gdzies ktoś pisał że podawany ciężarnym w ostatnich tygodniach jakby ułatwia poród. ale może w tym jest tyle prawdy co w tym, że jak burza idzie to się dzieci rodzą nie wiem, nie znam się, to samo można wyczytać o ananasie - NIE JEŚĆ! bo poronisz...a jak się doczytasz to piszą że chodzi o sok z liści ewentualnie zielony surowy ananas
Na malinki też czekam, oj tak...
Na malinki też czekam, oj tak...
zwolineczka
Powiem Wam że ja też nie mogę się doczekać pełnego sezonu na truskawki i maliny. Z czereśniami nie można przesadzać, bo to niestety owoce pestkowe- ciężkostrawne. Za mną chodzi jeszcze taki dojrzały, słodziutki, soczysty arbuzik. Mniam... A co do witamin to wzoraj lekarz powiedział abym zaczęła brać Femibion 2. Zobaczymy, a morfologię mam lepszą niż przed ciążą:-)
reklama
A
avocado
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora: