reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarzy, badania, USG i porady.

Czesc kochane!
Cos dawno nic nie pisałam :p U mnie wszystko ok, moj lekarz (ktorego i tak musze zmienic) na urlopie wiec wybralam sie prywatnie. Dowiedziałam sie ze wszystko z dzidzią ok, nie miescila sie na ekranie juz:p I prawdopodobnie bedzie to dziewczynka :) na połówkowym mam potwierdzić. Wykupiłam sobie ubezpieczenie dodatkowe i bede teraz chodziła prywtanie, bo cos z tym nfz mam niemiłe doświadczenia, moze w koncu jakies badania bede miała.
Ostatnio tez zaczełam juz czuc ruchy małej, na początku takie bąbelki a dzis w nocy obudziło mnie juz konkretniejsze "stukanie". Smieszna tez rzecz bo jak leze na plecach to brzuch zupełnie płaski i nagle nad wzgórkiem łonowym twarda piłka i za chwilę znika:p Dziwne uczucie :p
Któraś z was pytała o PRZEZIEBIENIE- mnie takie dopadło właśnie w piątek, miłam mleko z miodem i czosnkiem, dużo leżałam i jeszcze w aptece kupiłam syrop *spam* i tabletki *spam* na gardło i czuję się o wiele lepiej :)
Pozdrawiam!!!

reklama
malabiala- gratuluje synka.
Ursula- a Tobie dziewczynki gratuluje.

Ja mam wizytę 7 czerwca i może też się dowiem, ale coś w to watpie;) Chociaż z usg wychodzi, że ciąża jest 6 dni starsza.

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i wiadomości o płci dzidziusia.
Ja mam wizytę u mojego gina w poniedziałek, 3 czerwca, może coś wypatrzy. Z Antosiem właśnie w 17 tyg strzelił piękną fotkę z klejnotami synusia. Może teraz też się uda...

reklama
Do góry