reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze wizyty u lekarza zdjecia USG wyniki badania

reklama
Ja bylam w pt na Usg i male fikalo nieźle. 4,5 cm miało i sszystko ok:) to byl 11t1d i zdj juz malego dzieciaczka:) mąż byl obecny i lekarz robil usg dopochwowo bez żadnego krycia:) ciekawa bylam reakcji męża ale luzik:)

Załączniki

• 20160219_124502.jpg
    20160219_124502.jpg
    470,2 KB · Wyświetleń: 226
Sliczny :-) ciekawe kiedy Wam pupy pokażą :-)
A tak swoją drogą, mąż zawsze że mną wchodzi do gabinetu, jeśli jest usg lub ważne dla nas badanie. Pewnie, że luzik :-) w końcu nasi mężowie już nas "od tej strony" widzieli :-D ;-) :-) ;-)

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Sliczny :-) ciekawe kiedy Wam pupy pokażą :-)
A tak swoją drogą, mąż zawsze że mną wchodzi do gabinetu, jeśli jest usg lub ważne dla nas badanie. Pewnie, że luzik :-) w końcu nasi mężowie już nas "od tej strony" widzieli :-D ;-) :-) ;-)

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Co racja to racja :) mój chyba dziś był zestresowany, bo szumu narobilam. Mały spał ale Pani doktor go budziła, ja się zaczęłam śmiać i wyprostowal nóżki i znowu poszedł spać :)

Dzięki dziewczyny:) zdj wyszly mimo takiego fikania malucha ze szacun dla lekarza ze uchwycila:) z usg caly czas o 1 dzien starsze ale wydaje sie faktycznie duze.Na prenatalne sie wybieram bo mam wskazania ze wzgl na poronienia ale nie wiem jeszcze w jakim zakresie bo to lekarz zadecyduje 1 marca moj prowadzący:)Robilam tez dzisiaj badania wszystkie z pakietu Luxmed bo mam takowy w pracy i funduje firma to zaszalalam:)wyniki jutro ale pewnie książkowe jak zwykle bo ja jestem krwiodawca i ostatnio w grudniu oddawalam krew nie majac pojecia juz o zaplodnieniu a wyniki mialam doskonałe:)

reklama
Zobacz media 717297

Maluszek ma 7,05 cm ;) Z usg ryzyko Trisomia 21 1;4377 ; trisomia 18 <1;20000 ; trisomia 13 <1;20000 wszystko podobno w normie , dzidziuś nie chciał współpracować ciągle się tyłeczkiem odwracał ; ) Zmienił mi się termin na 30 sierpnia - czyli z crl wychodzi 13 + 2 dni , a z om termin na 02.09 Fajna jedna fotka stópek ;)) aaa i najprawdopodobniej mam dziewczynkę ;) w sumie to czułam ;)

Do góry