reklama
Byłam na genetycznym dzisiaj i jestem szczęsliwa. Wszystko jest idealnie! A dzidzia wygląda jakby chciała jednak urodzic się pod koniec sierpnia, także jeszcze zobaczymy. Gin nie daje mi 100% ale wyrostek płciowy wygląda tak jak u dziewczynki według niej. Tak jak chciałam, wszystko potwierdzę w przyszłym miesiącu.
Dostałam mnóstwo zdjęć dzisiaj, kilka pokazuję.Zobacz media 717302
Dostałam mnóstwo zdjęć dzisiaj, kilka pokazuję.Zobacz media 717302
Ja po wczorajszej wizycie chyba do końca uwierzyłam, że to się dzieje jak zobaczyłam Fikającego Maluszka to aż się wzruszyłam. Ma 3,18 cm i według USG 10t1d. Termin mi się przesunął na 21 września. Według położnej mam 3 kg na plusie ale według mojej wagi 1,5 wyniki mam ok. Za dwa tygodnie prenatalne. Fajnie bo szybciej zobaczę Maluszka
Załączniki
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
No nie wytrzymam, wasze maluchy takie wielkie uszko widać?
a jeszcze wcale nie widziałaś ??Ale wam zazdroszczę ja dopiero 9 marca zobaczę swoje maleństwo tyle czekania... Chciałabym już je zobaczyć!
Tosia2210
jane: Mojego maluszka widziałam... 2 razy. Tak, tak... masakra, wiem. 1 raz to jak byłam na potwierdzeniu ciąży, ale co ja mogłam widzieć jak to był zarodek 2,6mm. 2 raz to było ok 3 tygodnie temu, lekarz sprawdzał tylko czy serce bije, a że trochę burakowaty jest, to monitor miał tak skierowany, że ja mało co widziałam :/. Nawet męża nie mogłam zawołać, bo jak to lekarz powiedział: "Konkretne usg zrobimy dopiero na następnej wizycie" :/. I tyle widziałam...
jane: Mojego maluszka widziałam... 2 razy. Tak, tak... masakra, wiem. 1 raz to jak byłam na potwierdzeniu ciąży, ale co ja mogłam widzieć jak to był zarodek 2,6mm. 2 raz to było ok 3 tygodnie temu, lekarz sprawdzał tylko czy serce bije, a że trochę burakowaty jest, to monitor miał tak skierowany, że ja mało co widziałam :/. Nawet męża nie mogłam zawołać, bo jak to lekarz powiedział: "Konkretne usg zrobimy dopiero na następnej wizycie" :/. I tyle widziałam...
no to burak faktycznie ale poza tym jest dobry czy go zmieniasz??
ja teraz zmieniłam gina i nie wiedziałam jak to będzie ale oprócz kolejek jak na razie jest bardzo miły i konkretny więc ok.
Tosia2210
no to burak faktycznie ale poza tym jest dobry czy go zmieniasz??
ja teraz zmieniłam gina i nie wiedziałam jak to będzie ale oprócz kolejek jak na razie jest bardzo miły i konkretny więc ok.
Na razie nie chcę go zmieniać. Moje koleżanki do niego chodziły i były zadowolone. Zresztą ma dużo pacjentek czyli musi coś dobrego w nim być. Ogólnie jest grzeczny i położna, która z nim urzęduje też jest b.miła. Po prostu czasami zdarza mu się, że ma "gorszy dzień". I chodzę na NFZ, co jest dla mnie dużym plusem bo mam uraz do prywatnych lekarzy. Jak się staraliśmy z mężem to chodziłam prywatnie, a babka nas tak skroiła i jeszcze mi cukrzyce wmawiała której oczywiście nie mam.
Ale jak będę mieć to upragnione zdjęcie to oczywiście wkleję, żeby się pochwalić
reklama
No nie wytrzymam, wasze maluchy takie wielkie uszko widać?
wcale nie takie wielkie 6,67 cm