reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

Hope- super wieści!!!

Jolek- mi doktorek robił teraz usg dopochwowe i przez brzuch i moim zdaniem lepiej widać przez dopochwowe ;)

Melia- super foteczki :))

Kamcia- jak po wizycie?

reklama
Hope Jolek WSPANIAŁE WIEŚCI!!!
Moje dwa tak szalały że ledwo dało się zdjęcie zrobić:DD
Co do metody usg miałam przez powłoki
Jolek jakość zdjęcia zależy od jakości sprzętu.

DZIEWCZYNY DOTARŁO DO MNIE ŻE BĘDE MUSIAŁA PRZEŻYĆ DWA PORODY POD RZĄD!!!AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

To czyli w mojej przychodni USG jest do d****. Pamiętam jak w tamtym roku znajoma mi pokazywała USG jedenastotygodniowej dzidzi i tak fajnie w całości było widać a u mnie prawie 13tydz i tak słabo. ale najważniejsze,że na monitorku widziałam:):):):)

Witajcie
Ja też po wizycie, moje dzidziunia była spokojna wszystko ślicznie pomierzone przezierność 1,8 długość bobaska 6 cm niby troche starszy niż wg om ale dosłownie kilka dni, wiec termin zostajenadal ten sam.
Doktorek zrobił mi jeszce jakies dodatkowe badanie genetyczne z krwi, chyba ze względu na mój wiek ale kazał sie nie stresować i przejmować, wiec się nie denerwuję, wyniki za dwa tygodnie.
Za każdym razem jak jestem u doktorka i widzę to swoje maleństwo to dociera do mnie że ono jest tam na prawdę i jak dam sobię rade z dwujką małych łobuziaków i jedną pierwszoklasistką.
I oczywiscie ciesze sie również z waszych super wieści, Meila super foteczki

13 tc.jpg

A oto mój bobas, do zdjęcia pozował głową w dół:-D
ale jakość kiepska, zwłaszcza jak porównam ze zdjęciem Bubbles, tylko, że ja nie wiedziałam o pełnym pęcherzu, że wpływa na widoczność:baffled:

reklama
Do góry