reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Hope Jolek WSPANIAŁE WIEŚCI!!!
Moje dwa tak szalały że ledwo dało się zdjęcie zrobićD
Co do metody usg miałam przez powłoki
Jolek jakość zdjęcia zależy od jakości sprzętu.
DZIEWCZYNY DOTARŁO DO MNIE ŻE BĘDE MUSIAŁA PRZEŻYĆ DWA PORODY POD RZĄD!!!AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Moje dwa tak szalały że ledwo dało się zdjęcie zrobićD
Co do metody usg miałam przez powłoki
Jolek jakość zdjęcia zależy od jakości sprzętu.
DZIEWCZYNY DOTARŁO DO MNIE ŻE BĘDE MUSIAŁA PRZEŻYĆ DWA PORODY POD RZĄD!!!AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
To czyli w mojej przychodni USG jest do d****. Pamiętam jak w tamtym roku znajoma mi pokazywała USG jedenastotygodniowej dzidzi i tak fajnie w całości było widać a u mnie prawie 13tydz i tak słabo. ale najważniejsze,że na monitorku widziałam
poziomki
mama 00 08 11 13 15
tego powodu w grudniu jade na usg do łodzi do matki polki
Witajcie
Ja też po wizycie, moje dzidziunia była spokojna wszystko ślicznie pomierzone przezierność 1,8 długość bobaska 6 cm niby troche starszy niż wg om ale dosłownie kilka dni, wiec termin zostajenadal ten sam.
Doktorek zrobił mi jeszce jakies dodatkowe badanie genetyczne z krwi, chyba ze względu na mój wiek ale kazał sie nie stresować i przejmować, wiec się nie denerwuję, wyniki za dwa tygodnie.
Za każdym razem jak jestem u doktorka i widzę to swoje maleństwo to dociera do mnie że ono jest tam na prawdę i jak dam sobię rade z dwujką małych łobuziaków i jedną pierwszoklasistką.
I oczywiscie ciesze sie również z waszych super wieści, Meila super foteczki
Ja też po wizycie, moje dzidziunia była spokojna wszystko ślicznie pomierzone przezierność 1,8 długość bobaska 6 cm niby troche starszy niż wg om ale dosłownie kilka dni, wiec termin zostajenadal ten sam.
Doktorek zrobił mi jeszce jakies dodatkowe badanie genetyczne z krwi, chyba ze względu na mój wiek ale kazał sie nie stresować i przejmować, wiec się nie denerwuję, wyniki za dwa tygodnie.
Za każdym razem jak jestem u doktorka i widzę to swoje maleństwo to dociera do mnie że ono jest tam na prawdę i jak dam sobię rade z dwujką małych łobuziaków i jedną pierwszoklasistką.
I oczywiscie ciesze sie również z waszych super wieści, Meila super foteczki
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Paula SUPERAŚNE WIEŚCID
Dziewczyny któraś z Was jest z Warszawy??
Dziewczyny któraś z Was jest z Warszawy??
lepidoptera
Fanka BB :)
reklama