reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

Bardzo dziękuję za miłe słowa i muszę Wam powiedzieć, że mój M to tak się cieszy jak podczytuje sobie BB :) Wogóle to jak się go ktos pyta jak tam ciąża nasza to on nie powie "wszystko w porządku" tylko prawie cały wykład robi, że lekarka to powiedziała nam to i to, a że wyniki to są takie, a badania to były takie i takie, a Kruszynka to ma już tyle....chyba wie więcej niż ja ;)

No to ja ide z psem na spacer :)

Miłego dnia Ciężarówki :)

reklama
melia
śliczne maleństwo :)
pięknie wszystko widać... hihi

a co do małżonka to się nie przejmuj... moja kumpela wczoraj spytała ile jestem juz w ciąży a ja spojrzenie na mojego i się pytam "któy to już tydzień?" :-D musiał jej odpowiedzieć bo ja zapommniałam :-p

vikamcia ty nie masz jakoś teraz już na dniach lekarza?

vikamcia a nelia właśnie pisała że jej mąż relacjonuje wszystkim całą ciąże a nie że mówi tylko wszystko w porządku :) na odwrót - więc tylko się cieszyć.

vikamcia ty nie masz jakoś teraz już na dniach lekarza?

vikamcia a nelia właśnie pisała że jej mąż relacjonuje wszystkim całą ciąże a nie że mówi tylko wszystko w porządku :) na odwrót - więc tylko się cieszyć.

tak dzisiaj mam na trzecią trzydzieści

a co do neli to zle zinterpretowałam posta , miało byc zeby sie nie przejmowała ze jej mąż wie więcej od niej bo ja to np nawt nie pamietam w którym tyg jestem i muszę mojego pytać i tez za mnie zawsze odpowiada:-p
a ze sie cieszyc to tak :) nie kazdy maz sie tym interesuje , dla niektórych to wazne ze wszystko dobrze i juz

Ewcia, Ewelina, Melia, Koniczynka wielkie gratki! Śliczne maleństwa, jakie dzidziowe!

Poziomki aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaale dałaś czaadu :-D:-D No nie mogę uwierzyć, gratuluję, niesamowita wiadomość! :-D:tak::-):-):-)

My wczoraj też po USG. Dzidziol kręcił fikołaki podczas pomiarów i robił absolutnie wszystko, że nie dać sobie zmierzyć przezierności karkowej. W efekcie musimy jechać do szpitala i na lepszym sprzęcie zrobić jeszcze raz, dokładne badania za kilka dni :angry: Takie małe a już tak niepokorne! A jakby tego było mało, gdy gin obróciła monitor, żeby nam pokazać jak się porusza, poszło spać... :-D:-D Ginka musiała poruszać brzucholem, żeby się poruszało i udało się :-) Malec kopał, odpychał się rączkami i miział po główce, same wiecie jaki to cudowny widok.

Także mamy pomiar długości malucha, obwód główki, policzyłam paluszki :-D długość kości udowej a najważniejszej przezierności nie mamy. W przyszłym tygodniu powtórka z rozrywki na lepszym sprzęcie. Wtedy też wstawię zdjęcia :tak:

hope
cieszę się że u Ciebie wszytsko ok...
nie martw się przezierność jeszcze zdążysz zrobić :)
za tydzień :) ważne że wszystko ok....
ja się nie mojego usg doczekać :-p

a co do poziomki
to każda z nas jest w szoku...
a ja nawet troszkę zazdroszczę bo marzyłam o bliźniętach:zawstydzona/y:

reklama
Hey Dziewczyny:) A ja dziś też po USG i jestem szczęśliwa bo jest wszystko dobrze(a tak się bałam):happy: Widziałam nawet jak macha rączką. Szkoda tylko,że miałam robione USG dopochwowe i zdjęcie które dostałam jest mało wyraźne :(

Do góry