reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

Jestem przerazona kobitki co robic:no: Własnie zauwazyłam że mam jakies plamienie rózowo maziowate takie mdle co zrobic jutro chyba pobiegne do lekarza nigdy tak nie mialam :no:Nic mnie nie boli ani brzuch nic żle sie czulam po południu mdliło mnie i nic wiecej.

Pozwolę sie troszkę wtrącić, ale to tak z troski o Ciebie- żadnych objawów nie powinno się lekceważyć!!! Ja mam za soba przeleżany plackiem cały pierwszy trymestr, 3 pobyty w szpitalu na sume jednego pełnego miesiaca. Absolutnie nie mówie ze kazdy objaw to coś złego, ale jest to dla nas mamusiek straszny stres- i niepotrzebny dla dzidzi!!! Ja za każdym razem- chocby to była mała kropka- leciałam do lekarza- nigdy mi na na złe nie wyszło- przeciwnie...albo niestety szybko wychodziło ze cos jest nie tak albo porostu sie z miejsca uspokajałam:)
Zawsze mozna wziasc założenie ze plamienie wystąpiło w terminie spodziewanej miesiaczki albo po stosunku...ale żadne gdybanie nie zastapi usg na ktorym bedzie widac co w brzuszku słychac:)
Pozdrawiam i ściskam mocno żeby było wszystko oki:):)

reklama
Zgadzam sie z milutek 23. Powody plamień są bardzo różne i tylko lekarz może Cię uspokoić. Lepiej zareagować od razu nawet jeśli to nic poważnego, niż bagatelizować problem i tylko sobie i dzidzi zaszkodzić.

Hura hura ale dobre wieści :-) strasznie się cieszę :tak::tak:

Śliczne te Wasze kruszynki i ja bym się swoją pochwaliła ale podczas przemeblowania na nowego kompa upuściłam Naszą drukarkę i zbiła się szybka w skanerze :baffled: więc jak kupimy nową to wkleję a pewnie do tego czasu będę miała nowe zdjęcie bo tamto mam z 10tyg.

poziomki- dla Ciebie naprawdę należą się oddzielne ogromne GRATULACJE!!!!:-D:tak:

Ja tez juz nauczona doswiadczeniem boje sie wszystkiego co odbiega od normy i nawet normom nie wierze! Za pierwszym razem nic mi nie bylo i wyladowalam w szpitalu z poczatkiem poronienia a za drugim razem nic mi nie bylo a na usg krwiak jak cholera. Oczywiscie wiekszosc krwawien plamien i takie tam to bzdury sie okazuja ale kolor rozowy zawsze jest bardziej niepokojacy od brazowego bo oznacza świeża sprawe. Ale bez strachu - jak teraz nic sie nie dzieje to znaczy ze nie ma sie co bac ale tylko lekarz moze stwierdzic co to i skad i czy jest wszystko napewno ok.

No to ja wklejam swoją Fasolkę/Fasolinka

usg 005.jpgusg 007.jpgusg 001.jpgusg 006.jpg

Poziomki gratulacje podwójne, a teraz potrójnie na siebie uważaj :*

Jakość rzeczywiście bardzo dobra i muszę powiedzieć, że moja lekarka bardzo chwaliła ten sprzęt, na którym mnie wczoraj mnie badała. No a kruszyna ma już 53,1mm :)

reklama
no Kochane! ja ostatnio siedze tu tylko wieczorami, ale widze, ze dzieje sie duuuuzo :D
ale po kolei:
EwelinaD ewcia3004 koniczynka_00 poziomki melia serdeczne gratulacje slicznych Dzidziulkow i ich zdjec! :)
poziomki podwojne buziaki! jak Wy to zrobiliscie, ze chcialas blizniaki i sa blizniaki? :) hehe...

Reszcie Mamusiek zycze samych udanych wizyt, badan i wiesci :)

Do góry