reklama
Alex, ja w miejskim będę rodzić. Biziel jakoś mnie nie przekonuje. Brałam jeszcze pod uwagę mswia, ale z uwagi na mojego gina raczej wybieram dwójkę
A poza tym melduję się posłusznie po porannym ktg Według opinii doktorka serduszko bije super, zapis jest idealny Niestety skurczy 0 (słownie: zero!)... A taką miałam nadzieję Jak nic się nie ruszy do przyszłego tygodnia, to w środę następne ktg.
A poza tym melduję się posłusznie po porannym ktg Według opinii doktorka serduszko bije super, zapis jest idealny Niestety skurczy 0 (słownie: zero!)... A taką miałam nadzieję Jak nic się nie ruszy do przyszłego tygodnia, to w środę następne ktg.
lepidoptera
Fanka BB :)
Melduję się po wizycie. Szyjka częściowo zgładzona, serduszko pięknie bije, wg położnej brzuszek się trochę obniżył - ja tego nie widzę . No i tyle. W czwartek USG, żeby sprawdzić ilość wód i kolejne KTG. Następna wizyta za tydzień, mam nadzieję, że do tego czasu urodzę. Jesli nie, to pewnie popędzą trochę moją maludę, bo jak powiedziała ginka: dłużej nie będziemy czekać!
A może po prostu Zosia chce sobie jeszcze podjeść smakołyków, bo na niedziele jesteśmy zaproszeni na Komunię... a myślałam, że mnie imprezka ominie
A może po prostu Zosia chce sobie jeszcze podjeść smakołyków, bo na niedziele jesteśmy zaproszeni na Komunię... a myślałam, że mnie imprezka ominie
paulineczka1989
Czerwiec 2011
Lepi gratuluję udanej wizyty..
A do niedzieli zostało jeszcze troszkę czasu, więc może się zacząć w każdej chwili;-)
A do niedzieli zostało jeszcze troszkę czasu, więc może się zacząć w każdej chwili;-)
jolkaa1989
Ja wczoraj z tego wszystkiego zapomniałam Wam jeszcze napisać, że Mała wód ma dużo, także nie ma sie o co martwić, pępowiną nie jest owinięta no i ogólnie takie pyśka z niej Dostałam skierowanie na badanie moczu znowu bo boją się że mam zatrucie ciążowe, bo tak spuchłam i to ciśnienie.. Dostałam już skierowanie do szpitala.
persefona
Lepi,jolkaa gratuluję udanych wizyt
I ja również wracam ze swojej wizyty. I powiem wam tak: podobno u mnie wszystko jest już gotowe do porodu,tzn. szyjka całkowicie zgładzona, rozwarcie 2-3cm, główka małego mocno napiera itp. Moja ginka dodatkowo zrobiła mi masaż szyjki,żeby szybciej poszło;-)troche bolało,ale to nic-ważne żeby pomogło. Kazała się ruszać i odstawić magnez (ja go odstawiłam już w tygodniu:-)). Jeżeli sie nie ruszy,to wizyta za tydzień,ale ja mam nadzieję,że sie jednak ruszy...
I ja również wracam ze swojej wizyty. I powiem wam tak: podobno u mnie wszystko jest już gotowe do porodu,tzn. szyjka całkowicie zgładzona, rozwarcie 2-3cm, główka małego mocno napiera itp. Moja ginka dodatkowo zrobiła mi masaż szyjki,żeby szybciej poszło;-)troche bolało,ale to nic-ważne żeby pomogło. Kazała się ruszać i odstawić magnez (ja go odstawiłam już w tygodniu:-)). Jeżeli sie nie ruszy,to wizyta za tydzień,ale ja mam nadzieję,że sie jednak ruszy...
reklama
orzeszek24
Persefona super ze juz wszystko gotowe no i moze juz sie ruszy cos, ja tez bym chciala.Tylko ze ja po wizycie u moje poloznej nic nowego sie nie dowiaduje bo tu nie badaja, wiec szyjka nie wiem jak sie ma i czy mam jakies rozwarcie, ale mam cicha nadzieje ze cos sie tam dzieje bo dzis znow mnie mdlosci rano powitaly i malenstwo jakos ostatnio spokojniejsze.Juz nie wspomne jak mnie cale krocze boli ciagle i brzuch sie napina.Zeby to tak mozna bylo sobie zaplanowac dokladna date i godzine.
Trzymam kciuki
Trzymam kciuki