reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

madzik, gratuluję udanej wizyty. Wiesz jak to jest, lekarz powie Ci, ze dotrwasz, a tu jutro niespodzianka. Zobacz ile majówek zaskoczyło nas w kwietniu.

86ania, dobre globulki i za dwa dni nie ma śladu po grzybku.

Ja dziś na KTG jadę, ale torbę zabieram w razie W.

reklama
dostalam wlasnie recepte na cos bo nie umie odczytac co to:-) i zaraz lece do apteki:-)
Matusia wszystko bedzie dobrze KTG wyjdzie prawidlowo i wrocice jeszcze w dwupaku:-)

Witam się ze wszystkimi
biggrin.gif

Dziś miałam ostatnią wizytę i mamy termin cc
rofl.gif
rofl.gif
rofl.gif

na 1 maja
laugh.gif
laugh.gif

za 4 dni o tej porze Mikoś powinien już być po tej stronie brzusia
laugh.gif
rofl.gif
rofl.gif

Wczoraj miałam wizytew szpitalu zrobili mi usg ale nawet nie dała zerknąć na małego pobrała wymiary .małego i potem rozmowa z lekarka ,która byłą bardzo zadowolona z wyników .Jestem w 38 i 4 dni mały waży 2.600 wody w porzadkuprzepływ pępowinowy też tak że wszystko w porządku .Kurcze od wczoraj swędzi mnie nie tylko brzuch ale i plecy i strasznie suchą mam skóre:rofl2:

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt, wyznaczonych terminów i dobrych wyników.
Tym co muszą leżakwać dużo spokoju, no i trzymam kciuki za wszystkie dzieciaki które robią psikusy :-)
Ja mam wizytę w piatek zobaczymy co tam u mnie słychać:-)

reklama
Do góry