reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

Karolq gratuluję udanej wizyty
Ja już też po wizycie serduszko bije jak dzwon, mam przykazane że jak skurcze się nasilą natychmiast mam jechać do szpitala, ale puki co jest wszystko wporządku, jedynie w moczu jest białko i śladowe ilości krwi także wysłali do laboratorium i trzeba czekać.

reklama
Gratuluje udanych wizyt:-)ja dzisiaj bylam u gina i zrobil mi posiew na paciorkowca,poza tym dowiedzialam sie ze moja szyjka sie calkowicie skrocila,zgladzila i mam rozwarcie na 1,5cm.tak wiec mam byc spakowana w razie czego.pozdrawiam

Dziewczyny ciesze się ze u Was wszystko w porządku,oby tak dalej:tak:

mimi no to w każdej chwili możesz pojechać na porodówkę ,czekamy na wiesci:-)

Dziewczyny, dziękuję za słowa pocieszenia. Ja też jestem dobrej myśli, szczególnie jeśli poczytałam, że u innych ( u Was) też tak się zdarza.
emika, ja mam podobne bardzo. Ginka kazała codziennie mierzyć i gdyby podeszło do 140 to dzwonić do niej, albo przyjechać. Kazała mi kontrolować codziennie.
Hope, ja nie byłam u okulisty, ale wiem że w ciąży ten wzrok jest gorszy, więc pójdę po porodzie, bo muszę mieć nowe okulary, bo w tych już cienko widzę. Ja mam cc zaplanowaną, więc do porodu nie muszę mieć.
karolq, jak ja Ci zazdroszczę ustalonego terminu cc.
marzena, u mnie mimo usilnych starań soczewki nie zagościły, męczę się z okularami.
styna, czuję że wytrwasz do Świąt, super że wszystko ok.
mimi, Ty tym bardziej wytrwasz do Świąt, tylko się oszczędzaj.

reklama
Do góry