reklama
koniczynka_00
Fanka BB :)
Dariaa ja nie miałam jeszcze KTG za tydzień idę na pierwsze
lepidoptera
Takie dziś wieści wśród Majówek, że nie będe sie rozpisywać. Napisze tylko, że z Małą wszystko o.k., waży ok. 2350, położona główkowo, nie jest owinięta pępowiną (póki co).
Matusia
bra, nieciekawie wygląda tak różne zdanie dwóch różnych fachowców. Pewnie sama nie wiesz komu wierzyć. Cieszę się ze z Małą wszystko ok.
Ginka tipsy? A to dziwo. Pewnie próbki do sanepidu pod nimi przemyca.
dariaa, ja też nie miałam jeszcze KTG.
koniczynka, gratuluję dobrych wieści.
Kamcia, gratuluję udanej wizyty i satysfakcji z miłej "obsługi"
sil, lepi super wieści.
Ja niestety jestem wystraszona po mojej wizycie. Niby wszystko ok, ale po pomiarach wyszło, że główka i brzuszek pokazują 36 tydzień, ale kość udowa 32. To dość spora różnica. Ginka popatrzyła na mnie i męża i mówi że jesteśmy wysocy i nie wie skąd taka różnica pomiędzy główką a nogą. Zmartwiłam się bardzo, a mój mąż jak to facet panikował całą drogę i mnie nakręcał. Na poprzednim USG główka przeważała o 2 tyg, ale tłumaczyłam to tak że Mateusz też miał duży obwód głowy i zawsze czapki na jego wiek były Mu małe. Natomiast po tym USG nie wiem co myśleć. Ginka stwierdził, ze może być niska po prostu. Piszę niska, bo... wreszcie się dowiedziałam że mogę kupować sukienki!! Potwierdziła, że to dziewczynka.
Teraz mam się stawiać co tydzień na KTG (90 km mam) zawsze ze spakowaną torbą i codziennie mierzyć ciśnienie.
dariaa, ja też nie miałam jeszcze KTG.
koniczynka, gratuluję dobrych wieści.
Kamcia, gratuluję udanej wizyty i satysfakcji z miłej "obsługi"
sil, lepi super wieści.
Ja niestety jestem wystraszona po mojej wizycie. Niby wszystko ok, ale po pomiarach wyszło, że główka i brzuszek pokazują 36 tydzień, ale kość udowa 32. To dość spora różnica. Ginka popatrzyła na mnie i męża i mówi że jesteśmy wysocy i nie wie skąd taka różnica pomiędzy główką a nogą. Zmartwiłam się bardzo, a mój mąż jak to facet panikował całą drogę i mnie nakręcał. Na poprzednim USG główka przeważała o 2 tyg, ale tłumaczyłam to tak że Mateusz też miał duży obwód głowy i zawsze czapki na jego wiek były Mu małe. Natomiast po tym USG nie wiem co myśleć. Ginka stwierdził, ze może być niska po prostu. Piszę niska, bo... wreszcie się dowiedziałam że mogę kupować sukienki!! Potwierdziła, że to dziewczynka.
Teraz mam się stawiać co tydzień na KTG (90 km mam) zawsze ze spakowaną torbą i codziennie mierzyć ciśnienie.
bra00721
bra, nieciekawie wygląda tak różne zdanie dwóch różnych fachowców. Pewnie sama nie wiesz komu wierzyć. Cieszę się ze z Małą wszystko ok.
hahahhaha dobre matusia !
tobie gratuluję córeczki, można już cieszyć oczy różowymi ciuszkami
jesli chodzi o różnice w pomiarach, to tak się czasami zdarza, gdyby to było coś niepokojącego to ginka by wam powiedziała napewno
karolq8
Matusia gratuluje coreczki pomiary napewno beda ok
reklama
Majowa Mamusia
Matusia nie zamartwiaj się czasem te pomiary też nie są dokładne, wszystko będzie dobrze. No i gratuluję córci