reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

poziomki, no ciężko mi to powiedzieć, ale twój zloty medal jest zagrożony ;))))) dziewczyny ci pozazdrościły i widzisz co się dzieje :p :)

reklama
ja też jestem po wizycie i moje wnioski to: " i bądź tu człowieku mądry" . nie wiem czy pamiętacie jak wam pisalam, że moja ginka twierdzi, że szyjkę mam na 27 mm, a inny lekarz, że na 36 mm- no różnica spora... po dzisiejszym badaniu moja ginka dalej utrzymuje, że szyjka ma ok 26-27 mm czyli " już się nie skraca" ;) w poniedziałek będę w szpitalu i ciekawa jestem co mi powiedzą ;) nie zdziwię sie, jak wybadają jednak 36 mm :) :?
mała wg niej waży niecałe 2200 g czyli nie jest źle, nie widzi prawdopodobieństwa hipotrofii, i znowu w przeciwnieństwie do gina, który to skierował mnie z tego powodu do szpitala...

a ulożona jest główką w dół- mam nadzieję, ze przynajmniej w tym będą mieli takie samo zdanie :)

Ostatnia edycja:
Bra, to rzeczywiście hydrozagadka:) Cóż, czekamy razem z Tobą do poniedziałku, koniecznie daj znać co powiedzą w szpitalu:) W każdym razie mam nadzieję, że usłyszysz dobre wieści:)

kiedys poszlam na dundusz do lekarza, jak siedzac w poczekalni zobaczylam jakie tipsiory ma ginekolozka, a do tego 3 zlote kajdany na szyi zwisajace po sam pepek od razu sie stamtad zabralam, oprocz tipsiorow to miala jeszcze chyba po 5 piersionkow na kazdej lapie...

Co lekarz to jego widzimi sie niestety...

reklama
Ja do tipsów osbiście nic nie mam ale są zawody w których powinno się odpuścić sobie ich robienie (lekarze, pielęgniarki, sprzedawczynie w mięsnym, kucharki, itp).
Bra nie przejmuj się wszystko będzie dobrze, ja też mam skróconą szyjkę i póki co nic się nie dzieje, naewt brzuch mi się nie stawia, ani jeszcze nie czułam żadnych skurczy.

Do góry