reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

reklama
Lepi - daj znać jak Wasza Zosieńka na USG wypadnie, trzymam kciuki!
Misia - odpoczywaj jak najwięcej,

Ja z wymazu na paciorkowce wyniki dzisiaj odebrałam hodowla ujemna (płaciłam 28zł), ale już z mniejszym stresem niż przy HIV, HCV, HBV i kile.

Zdrówka Maluszkom i wytrwałości Mamusiom!

Jolka- dobrze że już wszystko OK ! :tak:
Ilonka , Lepidoptera- Wasze wizyty udane Gratulacje :-)
Persefona- odpoczywaj kochana odpoczywaj na pewno będzie dobrze :tak:
MIsia- cieszę się że wszystko jest wporządeczku :tak:
Amandae- gratuluję pozytywnych wyników :-)

Dzięki Dziewczyny:-)
umówiłam się prywatnie na czwartek.

Persefona - stosuj się do zaleceń lekarza, będzie dobrze!
Misia - dobrze, że nie musisz czekać na maleństwo w szpitalu:tak:
Amandae - gratuluję dobrych wyników.
jolka - ja mam takie skurcze bezbolesne od kilku miesięcy, teraz to juz zupełnie normalne - bez obaw.

matko... chyba nie wymienię wszystkich bo nie ogarniam którym juz pisalam , a którym nie, więc tym mamusiom, u których wszystko dobrze z całego serca gratuluję, a tym, które mają obawy przesyłam pozytywne fluidy, głowy do góry dziewczyny!

Dziewczyny ja też gratuluję super wieści.
Misia to odpoczywaj i cierpliwie czekaj
Persafona leż grzecznie i łykaj tableteczki
Lepi super że wszystko ok
Jolek ja po wczorajszej wizycie też plamiłam ale teraz też jest ok, nawet nie jechałam do lekarza tylko cierpliwie czekałam, nic dię nie działo oprócz plamienia więc siedziałąm w domku.

Super dziewczyny ze wizyty udane ,dla niektórych pewnie ostatnie:-)ja za tydzień mam wizyte u połoznej ale oczywiscie bedzie wszystko ok a reszta to tak ma byc .Zastanawiam sie czy nie iść jeszcze prywatnie na usg !czy moge sie tam dowiedziec czegoś co przyda sie przy porodzie ?co o tym sądzicie?

reklama
misia gratuluję udanej wizyty, a Tobie amandae - dobrych wyników :-)

jandia a kiedy miałaś ostatnie usg? Ja bym jeszcze poszła - upewniła jak ułożona, czy wszystko ok.

Ostatnia edycja:
Do góry