reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

reklama
Ypra tutaj robiartlko 2 usg ja byłam prywatnie w 32tyg a teraz jest 36 .Wtedy mały był ułożony poprzecznie a dwa tygodnie temu połozna mniepomacała i stwierdziła ze jest główka do dołu.

Jandia ja bym na wszelki wypadek zrobila chociazby zeby upewnic sie ulozenia. Moj lekarz ostatnio po macaniu nie byl pewny bo na dole mialam twarde i u gory jak zrobil usg okazalo sie ze glowka dalej u gory.

Cześć i czołem:-)
od poniedziałku wieczora byłam na porodówce, skurcze mnie dopadły...
Dochodziły do 80 z hakiem... ale wsio mam pozamykane, ustąpiły i dziś już jesteśmy w domku:tak:

Mikoś ma 3 kg, a w poniedziałek mam iść na wizytę i ustalamy kiedy cc...

Ewcia tryskasz humorem widzę, cieszymy się razem z Tobą, że jeszcze w domku jesteście :) Straszą nas te Maluszki, Poziomkii rację mają!

Gratuluję udanych wizyt, dobrych wyników, teraz już coraz mniej będzie niespodzianek z przedwczesnymi skurczami, raczej z fałszywymi alarmami :-);-)

reklama
Do góry