reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

reklama
kochane mi tez i częściej twardnieje brzuszek i częściej boli jak na miesiączkę.
za każdym razem gdy twardnieje mała zmienia pozycję na bardzo "wypiętą" i zastanawia mnie czy to ona swoim przekręcaniem wywołuje te skurcze czy skurcze powodują jej przekręcanie?

persefona nie martw się. wiadomo , że najlepiej gdy dziecko urodzi się po 36 tygodniu ciąży, ale mi lekarz w szpitalu powiedział, że dzieciątko 34 tygodniowe w zasadzie juz jest gotowe do przyjścia na świat :)

lepi faktycznie usg późno..

ae jak ja pomyślę na kiedy mi dali ostatnio termin.. to nic mnie nie zdziwi;-)
byłam na wizycie już po terminie.. a następną mi ustalili na kolejny tydzięń czyli na poniedziałek.. a ja w czwartek już urodziłam (przed datą wizyty) i to już było 2 tyg po terminie

persefona leż dużo i niczym się nie martw , będzie dobrze:tak:

Kochane melduje się po wizycie:happy: U nas bez zmian, szyjka dalej 8 mm także spokojnie czekamy na poród w domu. Głównie w pozycji leżącej lub siedzącej bo chodzenie to nie za dobrze wychodzi:-p Ginek tak jak w czwartek mówił daje nam tydzień dwa... Za 2 dni powiedział ciąża donoszona i mogę już spokojnie rodzić i odstawić nospe. Chociaż przyznam się, że już ją odstawiłam dwa dni temu bo nic nie dawała a bez sensu się nie chcę faszerować i tak tyle tego dostałam w szpitalu, że głowa mała... Wystarczy, czekamy z niecierpliwością na Wojtusia:happy:

jolka - matko jak oni Cię badał, że az tak krwawiłaś!
ilonka, lepi - gratuluję udanej wizyty!
persefona duzo odpoczywaj i się nie wysilaj a na pewno będzie ok.
Misia to dobrze że po wizycie wszystko ok i Cie nie zostawili w szpitalu!

reklama
Do góry