reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

reklama
Wizytę u mego gina prowadzącego mam 8.04, zobaczymy co powie. Jak by co pójdę do innego szpitala na ktg, liczę że będą mieli lepszy sprzęt. Myślę, że warto obserwować, co tam się w środku dzieje.

ypra ale ja ci powiem, że dzidziolek faktycznia ma jeszcze gdzie uciekać. mi położna w szpitalu powiedziała, że najlepiej robi sie KTG od 36 tygodnia ciąży :) moja Lenka też uciekała, tak ją denerwowały te uciskające pasy i dźwięki, że ruszała się jak szalona ;))) za drugim i trzecim razem na szczęście spała, więc zapis był lepszy :) bo jak dzidziol fika to powoduje zakłucenia i z zapisu nici :)))

Ypra moje uciekają czasmi i musze trzymać żeby zapis się zrobił dobrze. Moim zdaniem lepiej kontrolować przepływy a nie ktg szczególnie w tym tygodniu ciąży.Co do reszty to nie jestem zdziwiona nawet bo czego tu sie spodziewać?? w szpitalach zawsze mają inne podejście niż lekarz w przychodni.
Może pomyśl nad konsultacją z innym ginem??

Ypra no to się widzę dowiedziałaś, że ho ho... Ani nie wiadomo jaka waga, ani wiek ciąży, ani stan łożyska, nic :szok:

Ja na twoim miejscu pojechałabym do innego szpitala albo do innego gina i nie mówiła o podejrzeniach, tylko czekała co powiedzą nie znając wcześniejszych diagnoz. Nie będą mogli się sugerować.

Ypra, matko jedyna co Ty tam przeżyłaś... Ja pewnie już bym się zaczęła zastanawiać czy może za chwilę ktoś mi powie, że w ogóle w ciąży nie jestem! Szok po prostu. Nie dość, że co lekarz to inna opinia, to jeszcze z człowieka głupiego robią... A niby kobiety w ciąży zasługują na szczególne traktowanie! Taa... Czy ktoś pomyślał jak Ty się denerwujesz jak musisz takich rzeczy słuchać? Masakra...

reklama
Ypra- szok jakiś no co się wyprawia ... wiesz myślę że Hope ma dobry pomysł skonsultować z innym lekarzem nic nie mówiąc co i jak wtedy może będziesz mogła liczyć na obiektywną opinie bo tak znowu cholerka wie co wymyśli...

Do góry