reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

jandia gratuluje synusia!! słodziak z niego:)

dobra, miałam nie pisać ale napiszę i Was ochrzanię hi hi
przez to Wasze gadanie o wcześniejszym porodzie(bo oczywiście, że napewno przez to;)))- mam krwawienie cholera jasna czekam już kwadrans, nie nasila się,raczej jakby tak samo po parę kropel.A teraz serio- to krwawienie po stosunku, więc pewnie szyjka jest już bardzo ukrwiona.Dzwoniłam do szpitala, oczywiście kazali mi przyjechać,ale nic mnie nie boli nawet mi się brzuch nie spina.
Jakby coś mam neta w szpitalu więc napiszę:D
Ale się nie wybieram, poleżę trochę może mi minie.Mąż tylko marudzi coś.

Ostatnia edycja:
reklama
Jandia, gratulacje, piękna buźka!
Ewcia, cieszę się, że wszystko u Ciebie ok i trzymam kciuki, żeby tak było dalej!
Hope, mam nadzieję, że nowy gin okaże się w porządku i nie będziesz musiała się już więcej stresować całą tą sytuacją.
Karolq, słyszałam gdzieś jeszcze, że podobno spacery też dobrze służą maluchowi i pomagają w przybraniu właściwej pozycji, także jeśli tylko możesz, to spaceruj ile wlezie, nawet na czworakach:)

jandia śliczna buźka:)

jaipur od razu przez nas, było trzeba tak nie molestować męża :-pA teraz biegusiem do szpitala lepiej niech cię obejrzą i spokojnie wrócisz na noc do domku, niż masz siedzieć i się stresować całą noc!

Milla faktycznie wskaźnik nieciekawy, ale może to było tymczasowe. Ważne, że pod kontrolą, staraj się dużo pić. U mnie po dzisiejszej wizycie wynosi 15, więc drugie tyle.

Jandia śliczna buzia :-)

Jaipur ustało to krwawienie? Nie strasz kobito.

Karolq nie stresu się, nie ma jeszcze powodu, macie dużo czasu na obrót. Moja córa w pierwszej ciąży obróciła się w 38 tygodniu, kilka dni przed porodem :tak:

Jestem po wizycie, mega szczęśliwa :-):-):-) Widziałam naszą dzidzię, dalej jest dziewczynką, nie będę musiała wymieniać garderoby :-D W końcu ułożyła się główką w dół, jeśli nie zrobi mi numeru i się nie przekręci, nie grozi nam CC. Czułam to ułożenie od jakiegoś tygodnia i się potwierdziło, tylko teraz naciska główką na szyjkę i to już mniej radosne. Dlatego leżenie mnie nie opuści aż do porodu bo tylko wtedy nie ciśnie :sorry:

Widziałam buzię, strasznie do taty podobna, ruszała usteczkami i pokazała nam OK kciukiem, a potem zacisnęła piąstki i uderzała nimi w głowicę od USG :-p

Wszystkie parametry w normie, waży 1900 i ma 43 cm. Uff co za ulga...

Jaipur powiem dosadnie zbieraj dupę w troki i do szpitala migusiem, niech sprawdzą na wszelki wypadek. Trzymam kciuki że to nic poważnego
Hope gratuluję udanej wizyty, duża kobitka się szykuje
Jandia kochany ten twój synek, i taki pulchniutki już

Jolku w sumie to zdjęcia nie są spektakularne, bez tłumacza niewiele widać.
Wolę popatrzeć na tak ładne jak od Jandii :-);-)

Styna pozwoliłam małej dobić do 3500 :-p

reklama
Do góry