reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

Ewcia cieszę się,że u Was wszystko dobrze. To za tydzień czekamy na więcej szczegółów :) I trzymam kciuki żeby już do końca było OK

reklama
Jandia- Gratuluję synka :-)
Ewcia- cieszę się że u Was już wsio dobrze! :tak: super
Zanka- nie martw się będzie dobrze , musisz trafić na odpowiednią osobę która odpowie Ci na te wszystkie nurtujące Cię pytania a wtedy na pewno będziesz spokojniejsza :tak:

Witajcie,
gratuluję udanych wizyt:tak:

Hope - ja cały czas chodzę na NFZ, moja ginka sama mówiła, że na USG mam przyjść z M, zdjęć niestety nie robiła, bo szpitala nie stać na videoprinter:-(, ale jak mnie wysłała do specjalistycznej poradni, to za zdjęcie chcieli 10 zł.... (wszystko NFZ).

Zanka - dobry pomysł z tym hepatologiem - na pewno Cię uspokoi konkretną wiedzą na temat WZW B, a nie domysłami, czy informacjami z internetu.

Ewcia - bardzo się cieszę, że Mikuś zdrowo rośnie i z macicą nie masz już problemów:tak:

Dziękuję dziewczyny za rady, postanowiłam zmienić lekarza na przyszpitalnego, w czwartek mam konsultację i badanie.

A dzisiaj jedziemy na USG i jestem już cała w nerwach, zasnąć nie mogłam do 3 w nocy, ostatnie robiłam grudniu.

Dziewczyny jakby nie patrzeć już prawie wszystkie mamy za sobą najbardziej niebezpieczny okres, dotrwałyśmy do 8 miesiąca i teraz odliczamy już tylko tygodnie do narodzin dzieci :-)

Mimo niektórych problemów majówki to udany miesiąc!

jandia - również gratuluję wieści :)
To już chyba ostatnia zagadka się rozwiązała czy jeszcze któraś z majówek chciałaby poznać płeć a nie było jej dane?

no właśnie..
tak jeszcze na koniec kiedy już jesteśmy wszystkie przy 8 miesiącu..
prosze o sprawdzenie danych i ewentualne zmiany... do mnie na prv
zwłaszcza osoby które są jeszcze na liście w ogłoszeniach ;-)
https://www.babyboom.pl/forum/maj-2...ogloszenia-wazne-informacje-43745/index2.html
https://www.babyboom.pl/forum/maj-2011-f370/majowkowe-fasolki-43925/

Ewcia ciesze się że u was wszystko ok :tak:
Hope całe szczęście ze zmieniłaś lekarza.. oby ten był lepszy i nie naciągał na kasę:tak:

A ja dziewczyny juz po wizycie. No i niestety dalej posladkowo lezy i na 90% cesarka:-( No chyba ze jakims cudem sie jeszcze odwroci. Lekarz mowi ze ma 2 ciezarne ktore chodzily po domu na czworaka i sie udalo hehe bede sie znizala do poziomu psa a moze i sie uda hehe. Wiec jak zostanie tak jak jest to miedzy 27 a 29 kwietnia Zuzia bedzie ze mna. No i z tego wszystkiego zapomnialam sie zapytac o wage:wściekła/y: a juz taka ciekawa bylam. nastepna wizyta 15 kwiecien

reklama
Do góry