reklama
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Jandia- Gratuluję synka :-)
Ewcia- cieszę się że u Was już wsio dobrze! super
Zanka- nie martw się będzie dobrze , musisz trafić na odpowiednią osobę która odpowie Ci na te wszystkie nurtujące Cię pytania a wtedy na pewno będziesz spokojniejsza
Ewcia- cieszę się że u Was już wsio dobrze! super
Zanka- nie martw się będzie dobrze , musisz trafić na odpowiednią osobę która odpowie Ci na te wszystkie nurtujące Cię pytania a wtedy na pewno będziesz spokojniejsza
lepidoptera
Fanka BB :)
Witajcie,
gratuluję udanych wizyt
Hope - ja cały czas chodzę na NFZ, moja ginka sama mówiła, że na USG mam przyjść z M, zdjęć niestety nie robiła, bo szpitala nie stać na videoprinter:-(, ale jak mnie wysłała do specjalistycznej poradni, to za zdjęcie chcieli 10 zł.... (wszystko NFZ).
Zanka - dobry pomysł z tym hepatologiem - na pewno Cię uspokoi konkretną wiedzą na temat WZW B, a nie domysłami, czy informacjami z internetu.
Ewcia - bardzo się cieszę, że Mikuś zdrowo rośnie i z macicą nie masz już problemów
gratuluję udanych wizyt
Hope - ja cały czas chodzę na NFZ, moja ginka sama mówiła, że na USG mam przyjść z M, zdjęć niestety nie robiła, bo szpitala nie stać na videoprinter:-(, ale jak mnie wysłała do specjalistycznej poradni, to za zdjęcie chcieli 10 zł.... (wszystko NFZ).
Zanka - dobry pomysł z tym hepatologiem - na pewno Cię uspokoi konkretną wiedzą na temat WZW B, a nie domysłami, czy informacjami z internetu.
Ewcia - bardzo się cieszę, że Mikuś zdrowo rośnie i z macicą nie masz już problemów
Hope
podwójna mama :-)
Dziękuję dziewczyny za rady, postanowiłam zmienić lekarza na przyszpitalnego, w czwartek mam konsultację i badanie.
A dzisiaj jedziemy na USG i jestem już cała w nerwach, zasnąć nie mogłam do 3 w nocy, ostatnie robiłam grudniu.
Dziewczyny jakby nie patrzeć już prawie wszystkie mamy za sobą najbardziej niebezpieczny okres, dotrwałyśmy do 8 miesiąca i teraz odliczamy już tylko tygodnie do narodzin dzieci :-)
Mimo niektórych problemów majówki to udany miesiąc!
A dzisiaj jedziemy na USG i jestem już cała w nerwach, zasnąć nie mogłam do 3 w nocy, ostatnie robiłam grudniu.
Dziewczyny jakby nie patrzeć już prawie wszystkie mamy za sobą najbardziej niebezpieczny okres, dotrwałyśmy do 8 miesiąca i teraz odliczamy już tylko tygodnie do narodzin dzieci :-)
Mimo niektórych problemów majówki to udany miesiąc!
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
jandia - również gratuluję wieści
To już chyba ostatnia zagadka się rozwiązała czy jeszcze któraś z majówek chciałaby poznać płeć a nie było jej dane?
no właśnie..
tak jeszcze na koniec kiedy już jesteśmy wszystkie przy 8 miesiącu..
prosze o sprawdzenie danych i ewentualne zmiany... do mnie na prv
zwłaszcza osoby które są jeszcze na liście w ogłoszeniach ;-)
https://www.babyboom.pl/forum/maj-2...ogloszenia-wazne-informacje-43745/index2.html
https://www.babyboom.pl/forum/maj-2011-f370/majowkowe-fasolki-43925/
Ewcia ciesze się że u was wszystko ok
Hope całe szczęście ze zmieniłaś lekarza.. oby ten był lepszy i nie naciągał na kasę
karolq8
A ja dziewczyny juz po wizycie. No i niestety dalej posladkowo lezy i na 90% cesarka:-( No chyba ze jakims cudem sie jeszcze odwroci. Lekarz mowi ze ma 2 ciezarne ktore chodzily po domu na czworaka i sie udalo hehe bede sie znizala do poziomu psa a moze i sie uda hehe. Wiec jak zostanie tak jak jest to miedzy 27 a 29 kwietnia Zuzia bedzie ze mna. No i z tego wszystkiego zapomnialam sie zapytac o wage a juz taka ciekawa bylam. nastepna wizyta 15 kwiecien
karolq8
bede probowac a co Mam nadzieje bede sie modlic o to tak chcialam rodzic naturalnie.
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
karolq liczę na to ze się obróci jeszcze do porodu..