reklama
karolq trzymam mocno zaciśnięte &&&&&&&&&
A ja już nie mogę doczekać się środy, wizyty, bo na wypisie ze szpitala jest opis Usg i niestety AFI=6 i wskazanie do kontroli za 14 dni, wczoraj trochę poczytałam i się zmartwiłam :-(
A ja już nie mogę doczekać się środy, wizyty, bo na wypisie ze szpitala jest opis Usg i niestety AFI=6 i wskazanie do kontroli za 14 dni, wczoraj trochę poczytałam i się zmartwiłam :-(
ja tez wizyta w srode, juz nie moge sie doczekac bo nie bylismy juz 6 tygodni ! W koncu ja zobacze!!
Ale boje sie troszke jak zawsze, i martwie, bo wyniki krwi znow takie same, ANEMIA :--(
A oprocz witamin biore leki tak jak kazala, juz drugie opakowanie idzie, Sorbifer 2xdziennie, do tego staram sie jesc to co zawiera duzo zelaza i NIC nie pomogło :-( Zobaczymy co powie ..
Ale boje sie troszke jak zawsze, i martwie, bo wyniki krwi znow takie same, ANEMIA :--(
A oprocz witamin biore leki tak jak kazala, juz drugie opakowanie idzie, Sorbifer 2xdziennie, do tego staram sie jesc to co zawiera duzo zelaza i NIC nie pomogło :-( Zobaczymy co powie ..
ja tez wizyta w srode, juz nie moge sie doczekac bo nie bylismy juz 6 tygodni ! W koncu ja zobacze!!
Daria moja ginka mi ostatnio powiedziała,że krew się tak szybko nie odbudowuje. Dlatego mi teraz już żelaza nie przepisała i mam sobie przed kolejną wizytą morfologie zrobić i wtedy zobaczymy. Więc nie dołuj się tak bardzo.
mandrzejczuk
Fanka BB :)
ja tez lazilabym na czworaka, wogle jezeli ok 38 tyg u mnie nic nie bedzie wskazywalo na rychly porod to wysprzatam cala chalupe, wyszoruje wszystkie okna i zagonie meza do wyra, bo nie mam zamiaru przenosic, u mnie w szpitalu wcale sie nie rozczulaja jak chodzisz w ciazy juz 42 tygodnie, im to rybka czy ty masz 2 czy 3 tyg po terminie, czekaja z wywolywaniem do ostatniego gwizdka, az tetno zacznie zanikac, a wody gnic tak jak u mojej znajomej, ja dziekuje. Jezeli wszyskto bedzie gitara po 38 tyg biore sie za przyspieszanie ;-)
karolq, nie martw się , pytałam się lekarza przy usg- do kiedy maluszek zmienia pozycje- powiedział,że gdzieś do 36 tygodnia
mandrzejczuk, mój położnik powiedział mi ,że na 7 maja wpiszą mi planowy poród jak nie będzie w terminie. Raczej nie przetrzymują dłużej, tak się deklarowali zdecydowanie.
mandrzejczuk, mój położnik powiedział mi ,że na 7 maja wpiszą mi planowy poród jak nie będzie w terminie. Raczej nie przetrzymują dłużej, tak się deklarowali zdecydowanie.
Ja już od 37 biorę się za przyśpieszanie, też nie mam zamiaru przenosić.ja tez lazilabym na czworaka, wogle jezeli ok 38 tyg u mnie nic nie bedzie wskazywalo na rychly porod to wysprzatam cala chalupe, wyszoruje wszystkie okna i zagonie meza do wyra, bo nie mam zamiaru przenosic, u mnie w szpitalu wcale sie nie rozczulaja jak chodzisz w ciazy juz 42 tygodnie, im to rybka czy ty masz 2 czy 3 tyg po terminie, czekaja z wywolywaniem do ostatniego gwizdka, az tetno zacznie zanikac, a wody gnic tak jak u mojej znajomej, ja dziekuje. Jezeli wszyskto bedzie gitara po 38 tyg biore sie za przyspieszanie ;-)
Karolka trzymam kciuki na pewno się obróci
reklama
wisienka87
Fanka BB :)
jandia gratuluje synka, a jaka ma sliczna buzke ojoj