reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

reklama
Widze,że 1 i 2 marca będzie parę nowych fotek z usg:-)

infekcja bezobjawowa, ale za to za karę mam przez okres leczenia zakaz współżycia:eek: wpadnę w depresję:rofl2:

Ostatnia edycja:
a ja sobie własnie przypomniałam ze Vi na tym samym usg wazyła chyba już 3 kg:eek:bo wt5edy robili mi dodatkowe badania bo mysleli ze coś jest nie tak..
idę na chwilę na listopadówki poszukac mojego posta i zobacze który to był tydzień ciąży:-p

Ostatnia edycja:
Hej kochane!
Ja po dwóch wizytach - u gina wyniki krwi, moczu i cukru są dobre więc ucieszyłam się no a już popadłam w totalną euforię jak zobaczyłam mojego synusia na badaniu usg 3/4:-)- mały waży 1820 g - więc rośnie z Niego siłacz ale mieści się na szczęście w normie wagowej:-D:-D:-D
zobaczcie jak pięknie zapozował mój synuś Oluś, zakochałam się w Nim, nie wiem czy zasnę dzisiaj z emocji - przysięgam !!!!:-):-):-)

Oluś_31tc.jpg

Zanka- jejciu jaki Kochaniutki! śliczny jest sama słodycz :tak: cieszę się że wszystko Ok
Koniczynka- tak jak piszą dziewczyny wszystko jest dobrze nie denerwuj się :tak:
Jaipur- eee tam kilka dni dacie radę :-p;-) a tak cieszę się że OK
Styna- lepiej dmuchać na zimne :tak: super że wszystko Ok z malutką

Oj Zanka ale ma paplusie na buzi! No widać że 1820 g ma :D:D:D Słodziak. Gratuluję.

Styna dobrze, że wszystko ok i niczego się nie dopatrzyli. Od kontroli głowa nie boli ;)

Jaipur będzie dobrze, infekcja pójdzie sobie sio. :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry