reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

reklama
jaipur......cieszę się ,że ogólnie OK, a z infekcją szybko sobie poradzisz!czekamy na zdjęcia z usg :-)

zanka....WOOOW! super fota! a synusia masz przesłodkiego!!!! chyba tez nie mogłabym zasnąc z tych emocji....
już nie moge sie doczekac swojego usg :-)

zanka ja pierdziele jaki sliczny dzidziol! Jak pokazalam mezowi to az sam sie ucieszyl na widok takiej buski, kurde zagadam dzisiaj ze swoim ginem moze przelaczy mi za darmola na chwilke na 3D zeby pokazac buziola jak ja chcialabym zobaczyc jak moj syneczek wyglada

mandrzejczuk, teraz jest najlepszy okres na 3D, około 30 tygodnia, oczywiście jak dzidzia będzie dobrze ułożona!!!!
Ponegocjuj z Oskarkiem, pogłaskaj po brzusiu, powiedz że ma ładnie się ustawić - ja tak zrobiłam :-)
Dla takich momentów i widoków warto żyć, aaaach!!!:-)

Zanka super pyza, kluseczka jak nic rośnie :-)
Jaipur nie narzekaj, ja mam zakaz już od miesięcy i jakoś dajemy radę;-)

reklama
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt!
Ja również wracam od lekarza i jest trochę lepiej, tzn. wydzielina czysta (tu-ogromny szok:szok:, bo zawsze miałam jakieś upławy), brzuszek,szyjka też ok. A wynik moczu niezadawaljący-ale na szczęście ilość leukocytów spadła,więc może leki działają. Mam zrobić kolejną powtórkę badania ogólnego moczu i zobaczymy. Aha i mam baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzooooooooooo dużooooooooo pić :unsure:Przynajmniej 2,5 litra na dzień - gdzie ja to zmieszczę?! No ale trudno-trzeba się poświęcić :-p

Do góry