reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
Cześc dziewczyny. Ja wczoraj miałam wizytę. Lekarz wszystko pomierzył i stwierdził, ze wszystko byłoby ok tylko dziecko waży 1513,87g jest małe i trzeba to monitorowac jak będzie teraz przybierać, zszokował mnie i to bardzo
koniczynka waga Twojego maliuszka jest jak najbardziej ok.. tu masz jeden z kalendarzy wagi dziecka w damym miesiącu
Waga dziecka w ciąży | Serwis świadomych rodziców radosnych dzieci
styna to fajnie że wzystko u was wporządku
a ja musze się pochwalić.. przyszedł mi list ze szpitala i na 1.03 mam usg
Szczęściara ja swoją małą zobaczę dopiero w maju :-(koniczynka waga Twojego maliuszka jest jak najbardziej ok.. tu masz jeden z kalendarzy wagi dziecka w damym miesiącu
Waga dziecka w ciąży | Serwis świadomych rodziców radosnych dzieci
styna to fajnie że wzystko u was wporządku
a ja musze się pochwalić.. przyszedł mi list ze szpitala i na 1.03 mam usg
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
oj tak już nie mogę się doczekać... to już we wtorek...
styna może to mało pocieszające ale do maja już nie dużo zostało...
Mało i nie mało, zależy jak na to patrzeć. Z jednej strony super bo zobaczę małą a z drugiej cholernie boję się porodu.oj tak już nie mogę się doczekać... to już we wtorek...
ja mam usg w środę, miałam mieć w tą ale było tak zimno i jeszcze aku padł więc nie wyjechaliśmy z domu i przełożyłam.
Dzisiaj miała wizytę u gina, jakaś mała infekcja zapisane Macmiror i wizyta za miesiąc.Poza tym wszystko ok.
Dzisiaj miała wizytę u gina, jakaś mała infekcja zapisane Macmiror i wizyta za miesiąc.Poza tym wszystko ok.
reklama