reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

Dzisiaj byłam u lekarza. Pani doktor coś nie była dzisiaj za miła(w sumie to rzadko jest). Badanie moczu muszę powtórzyć, bo wyniki nie są za dobre, ciągle męczą mnie upławy, ale mam zapisany inny lek i może on pomoże. Oh yo.
No i od początku ciąży przytyłam 11kg. (teraz ważę 80kg). Strasznie dużo mi się wydaje i nie wiem gdzie mam te 11kg.

Ostatnia edycja:
reklama
Zanka piekny synus, bardzo wyraznie widac rysy twarzy, to niesamowite :)

Kurcze nie mam w domu wagi i nie wiem ile waze i ile wazy dzieciatko, ale cos mi sie wydaje, ze to raczej jakas kruszynka bedzie.

Ja mam wizyte z polozna za tydzien, ale od tej kobiety to niewiele sie dowiem niestety...Zazdroszcze wam tych wizyt, wiesci i zdjec. Ja bylam na USG dwa tyg temu, ale zdjecia beznadziejne. Tyle tylko, ze wszystko z mala dobrze. A to jest najwazniejsze.

Persefona cieszę się że wyniki się poprawiły, następne już pewnie będą dobre :)

Patyczku współczuję niemiłej lekarki i kiepskich wyników, trzymam kciuki,żeby do następnej wizyty się poprawiły :)

Patyczek u mnie 11 kg na plusie a ważę 81 kg :happy:

Trzymam && za wasze wyniki i za wizyty wszystkie.

Ja kolejną wizytę mam 10 marca. Morfologia słaba ale tak normalnie jak na ciąże. Dostałam żelazo a poza tym więcej żadnych witamin.

Persefona cieszę się, że wyniki masz lepsze!!
Patyczku mam nadzieję, że wyniki się polepszą przy następnym badaniu!!

Kurcze ja tez przekroczylam magiczne 80kg a dzieciątko jak lekarz stwierdził malutkie i niestety moja waga wcale sie nie przeklada na jej wagę :(
zenka śliczne zdjęcie ja niestety kolejna wizyta właściwie bez takich zdjęć, Zapis badania i tyle w ogóle nie mogłam nic dojrzeć na tym USG..
misia witaj w gronie anemików tez dostałam żelazo i dodtakowo wityminy bo morfoloia kolejny raz spadła w dół

Ostatnia edycja:
zanka, ojej jaki słodki pysiak!!!! to już taki bobasek jest , aż się zdenerwowałam na siebie ,że nie chciało nam się iść w ta środę na usg i przełożyliśmy na następny tydzień.Piękny jest taki maluszek, taki realistyczny, taki już do tulenia:tak:
persefona - dobrze,że poprawiły Ci się wyniki, jest prawie już modelowo:)bo coś drobnego będzie zawsze

patyczku współczuję takiej niemiłej lekarki, wyników kiepskich też, ale nie łam się, jeszcze tylko 2 miesiące, byle dotrwać:)

u mnie na plusie po ostatniej wizycie całe 7kg,gin się cieszyła, że ładnie przybieram więc mnie nie martwią te kg.Bo nie widać tego po ubraniach ,tylko przód rośnie:-D

Ostatnia edycja:
reklama
zanka-super fota!!!!Śliczny ten Twój Oluś:)Ja ide na badanie z usg 3 marca może też moja córcia sie tak ładnie pokaże:)
Patyczek-wagą sie nie przejmuj, ja też mam już 11kg na plusie!!!Jakoś damy rade i po ciąży wszystkie kg na plusie zgubimy:)

Do góry