reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

Persefona- będzie dobrze zobaczysz ale tabletek fakt dużo ale co tam jak mają pomóc to nie ma co tylko łykać :tak:
Melia- gratulacje za udaną wizytę
Julisia- Tobie również :tak:
Salsera- chyba nie będzie tak źle :tak: a zdrowia babci pozazdrościć oby tak dalej :tak:

reklama
Melia Julisia gratuluję udanych wizyt
Persefona, salsera nie martwcie się na pewno po braniu jakiś lekarstw wyniki będą dobre.

Ja dzisiaj odebrałam wyniki i wszystko mam w normie, mocz, krew i cukier wszystko ok.

W końcu się pochwalę moim małym mężczyzną co siedzi w brzuchu, bo dopiero udało mi się z filmu zdjęcia zrobić. :)
3d_buzia.jpgfacet.jpgTo zdjęcia z połówkowego w 22 tyg. :)

Ostatnia edycja:
Gratuluję wszystkim udanych wizyt, fajnie się czyta o dobrych wieściach:)
Młoda i piękna, siusiak jak się patrzy:)
Persefona, trzymam za Ciebie kciuki, dbaj o siebie i będzie dobrze.
Poziomki, niesamowite jak ten czas leci:) To musi być niezwykła myśl, jak czujesz że już jesteś tak blisko przytulenia dziewczynek:)

niesamowita a zarazem przerażająca!! Dzisiaj ginka powiedziała żebym doturlała sie do 34tc. Potem każdy dzień jest mile widziany

reklama
Byłam u nowej gin i jestem bardzo zadowolona. Tamten lekarz na serio mnie olewał, bo jak ta zobaczyła moje nogi spuchnięte, to zaraz receptę dostałam. Za wizyte zapłaciłam więcej niż u tamtego, ale jaki komfort za to, no i zwolnienie na 28 dni a nie na 14 jak ostatnio bywało. Poza tym powiedziała wreszcie (tamten nic nie widział) że chyba dziewczynkę widzi i w dodatku jestem w 27 tyg wg Niej.:tak:

Do góry