reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

melia, julisia cieszę się że wszytsko ok

persefona , i salsera życze żeby było lepiej
i żeby wam się wszytskie wyniczki poprawiły
młoda fajne zdjątka:tak:

matusia fajnie ze jesteś zadowolona z nowego gina:tak:

reklama
Młoda śliczne fotki:)

Matusia może i za wizytę zapłaciłaś więcej ale do tamtego jeździłaś co dwa tygodnie i mu płaciłaś:) Cieszę się,że jesteś zadowolona ze zmiany, oby już tak do końca zostało :)

julisia - gratuluję wizyty :-)

mlodaipiekna - super zdjęcia;-)

alex - cieszę się, że wyniki są ok :-)

Trzymam kciuki, by u wszystkich takie były!

matusia - wspaniale, że udała się zamiana gina :-)

Wczoraj na wizycie lekarz uspokoił mnie, że ze względów ginekologicznych wszystko ok, a bóle brzucha i inne związane z nim dolegliwości wskazują na kolkę jelitową. Mam się wybrać do internisty.
Posłuchał serduszka i dał skierowanie na usg,morfologię i mocz. Kolejna wizyta 16.03 :-)
A z ciśnieniem, to powiedział, że mam syndrom białego fartucha ;-), bo wyniki z domu sa ok :-)

Gratuluje udanych wizyt. Pewnie po kazdej takie wizycie, gdzie wszytko jest ok, czujecie sie duzo bardziej spokojniejsze.
Ja mam wizyte z polozna za dwa tygodnie i juz nie moge sie doczekac, ale ona tyko zbada mocz, zmierzy brzuch, poslucha serduszka. Juz do konca ciazy nie bede miec USG chyba ze pojade do polskiego gin , co kosztuje 100f czyli jakies 450zl.
Ale jesli bede sie czymkolwiek martwic to na pewno pojade.

młoda śliczne zdjęcia.
matusia fajnie, że jesteś zadowolona ze zmiany lekarzai że z maluszkiem wszytko ok.
Ypra
gratuluje udanej wizyty.

A ja juz nie mogę doczekać się poniedziałku.

Przepraszam że tak ogólnie ale GRATULUJE GORĄCO udanych wizyt i zdrowych dzieciaczków:tak: oby tak dalej:-)
A za te co maja problemy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& wszystko będzie dobrze:-)

aha mam jeszcze wiadomość od ewci3004
\
Hej u mnie wszystko om , nie mam netu dlatego nie zaglądam.W piątek byliśmy w klinice i takich wiadomości się nie spodziewałam
okazało się że ubytku w mieśniu nie ma , brali co innego za ubytek!
Szkoda tylko nerwów, ale teraz mogę odetchnąć z czego bardzo sie ciesze
jak wracaliśmy to płakałam , tyle ze ze szczęścia:)
aha i zmieniliśmy imię zamiast Krzyś będzie Mikołaj :)
no i Mikoś w piątek ważył 1321g

reklama
Do góry