reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

Lepi wydaje mi się,że masz dobry wynik... ja po godzinie miałam 167 a norma jest 140. Nie wiem czy ta sama norma jest po dwóch godzinach. Ja niestety godzinę też przesiedziałam na krześle.

reklama
ja na tym badaniucukru się nie znam bo u nas tylko móią czy jest czy nie :sorry:

byłam dzisiaj w szpitalu na kontrolnym badaniu,...
i nie mam cholestazy:-) super..

choć za dużo mi nie powiedział lekarz , to jak mi dał kartę żeby się umówić na następną wizytę to sfotografowałam wyniki:-p bo coś tam miał podkreślone... i mi bnyło podejrzane
tyle że pewnie nikt się na tym nie zna:sorry:

Kamcia dobrze że nie masz tej cholestazy. Rozumiem,że z dzidzią ok

tak z dzidzią ok...:tak:
tak na szybko mnie oblatali..
mocz i później serduszko sprawdził czy bije ,
i tylko spytał czy nadal mnie swędzi ... i do domu wysłał, bo stwierdzili że mi złą datę wizyty ustalili bo za wcześnie...

także badania jako takiego nie miałam wcale
następna wizyta za miesiąc

mam nadzieję że będzie widać :tak:
daję na 2 zdjęciach , tam jest ten słupek liczb na 2 zdjeciach zeby łatwiej było widać ciągłość w lini...

P160211_15.430001.jpgP160211_15.430002.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
kamcia, chyba pozaznaczał Ci wszystko, co jest niższe od normy. Ale odkryłam! Sorki, ale ja się raczej nie znam.

eheh no faktycznie odkrycie:-p:-D

ja nie wiem co tam pozaznacz\ał bo ja wogóle się nie znam , ale popzazanczął to co tam miałam zaznaczone gwiazdką *
i podkreślił na czerowno.... więc się wsytraszyłam...:sorry:

Do góry